رتبه 1 گوگل
رتبه یک گوگل نشان دهنده اعتبار و کیفیت محتوای سایت است.
محتوای فایل تولیدکننده ترشیجات و شور
⭐️- 80 نمونه سوال تستی تولیدکننده ترشیجات و شور + پاسخنامه
⭐️- استاندارد آموزش شغل توليدكننده ترشيجات و شور
⭐️- استاندارد آموزش شایستگى تولید خانگی ترشی و شور
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات تولیدکننده ترشیجات و شور
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره تولیدکننده ترشیجات و شور
آزمون تولیدکننده ترشیجات و شور در شاخه صنایع غذایی زیر مجموعه گروه کشاورزی فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
اگر شما قصد دارید تا در شاخه تولید ترشیجات و شور مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی و حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات تولیدکننده ترشیجات و شور فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای
این بسته طلایی، حاوی مجموعه سوالات پرتکرار فنی و حرفه ای در چند سال اخیر می باشد.
هدف ما صرفه جویی در وقت و هزینه شماست.
امید که گامی در جهت ارتقای سطح آموزش های فنی و حرفه ای کشور برداریم.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه تولید ترشیجات و شور
نمونه سوالات تستی تولیدکننده ترشیجات و شور از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون تولیدکننده ترشیجات و شور فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوال تستی تولیدکننده ترشیجات و شور این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی و همچنین آزمون ادواری تولیدکننده ترشیجات و شور فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی تولیدکننده ترشیجات و شور با جواب
نمونه سوالات تستی تولیدکننده ترشیجات و شور با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
• سوالات آزمون ادواری همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون تولیدکننده ترشیجات و شور آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان تولیدکننده ترشیجات و شور
نمونه سوالات رایگان تولید کننده ترشی جات و شوری جات با جواب
علت قرار دادن مواد ترشی در آب آهک کدام است؟
الف) له شدن
ب) ترد شدن ✔️
ج) رسیدن مواد
د) ضدعفونی کردن مواد
کدامیک از مواد برای تهیه ترشی خرمالو محسوب میشود؟
الف) سماق
ب) تمر هندی
ج) سماق، تمر هندی، آب لیمو ✔️
د) آب لیمو
کدام سبزی از نظر پزشکی خاصیت تصفیه کنندگی دارد؟
الف) آویشن
ب) مرزه
ج) ریحان ✔️
د) شنبلیله
حمل کشت انواع فلفل کدام منطقه می باشد؟
الف) آمریکای شمالی، مالزی، هلند ✔️
ب) هندوستان، هلند، مکزیکی
ج) آمریکای جنوبی، جزایر آننیل، مکزیک، هندوستان
د) مصر، لیبی، مالزی، هلند
دارچین از چه نوع گیاهی بدست می آید؟
الف) از پوست داخلی درخت ناز می باشد
ب) از پوست داخلی گونه ای درخت نجار ✔️
ج) از پوست درخت دارجین در مصر
د) فقط پودر آن وجود دارد و درخت آن وجود ندارد
هل در کدام مناطق رشد میکند؟
الف) فقط مناطق سردیسر
ب) درمناطق متعدل
ج) در هندستان و سری لانکا ✔️
د) مالزی و هلند
کدام سبزی دارای ویتامین C و A می باشد؟
الف) ریحان
ب) گشنیر ✔️
ج) شنبلیه
د) شوید
برای اینکه ریگ سبزیجات سبز بماند به چه نسبت جوش شیرین اضافه میکنیم؟
الف) به ازای یک کیلو یک قاشق مرباخوری ✔️
ب) به ازای یک کیلو یک قاشق غذاخوری
ج) به ازای نیم کیلو یک قاشق مرباخوری
د) با ازای یک کیلو یک قاشق چایخوری
طعم دهنده و چاشنی کدام ترشی شیره تمر هندی و رب گوجه فرنگی است؟
الف) ترشی بادمجان
ب) ترشی ترخان
ج) ترشی بندری ✔️
د) ترشی بندری
نمونه سوالات امتحان ادواری تولید ترشی خانگی
برای رنگی شدن مواد ترشی از کدام ادویه استفاده میشود؟
الف) آویشن
ب) فلفل قرمز
ج) زرد چوبه ✔️
د) دارچین
تهیه سرکه سیب به کدام روش زیر امکان پذیر است؟
الف) سیب های شیرین را چرخ کرده داخل ظرف مخصوص ریخته و یک لیوان سرکه ریخته و ¼ ظرف را خالی میگذاریم بعد از یک ماه آماده میباشد
ب) سیب های شیرین را قارچ کرده هسته آن را گرفته داخل ظرف مخصوص ریخته و یک کف دست نان روی آن قرار داده و ۴/۱ ظرف را خالی میگذاریم بعد از یک ماه مواد را صاف جدا میگذاریم بعد از ۱۵ روز آماده مصرف میباشد.
ج) سیب ها را درون ظرف مخصوص ریخته و آب روی آن میریزیم و میگذاریم مدت ۵۰ روز آماده میشود.
د) همه موارد ✔️
از هر کلیو سیب شیرین و آبدار چند گرم سرکه بدست می آید؟
الف) ۵۵۰
ب) ۷۰۰
ج) ۸۵۰
د) ۴۷۰ ✔️
دلیل له نکردن انگور جهت تهیه سرکه انگور چه میباشد؟
الف) رنگ سرکه تیره میشود
ب) کیفیت سرکه کم میشود
ج) بازده سرکه کم میشود
د) فرایند تولید سرکه کاهش میابد ✔️
به ازای هر یک کیلو انگور شیرین چقدر آب به آن اضافه کرده تا سرکه خوب بدست آید؟
الف) ۲۰۰ الی ۵۰۰ گرم
ب) ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم
ج) ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم ✔️
د) ۳۰۰ الی ۴۰۰۰ گرم
بهترین درجه برای زندگی پشته سرکه کدام است؟
الف) ۱۸ درجه سانتیگراد
ب) ۱۴ درجه سانتیگراد
ج) ۲۰ درجه سانتیگراد
د) ۲۵ درجه سانتیگراد ✔️
در کدام درجه پشه سرکه از بین میرود؟
الف) ۱۸ درجه
ب) زیر ۱۴ درجه
ج) ۱۹ درجه
د) زیر ۱۶ درجه ✔️
کف ایجاد شده نو کپک سفید روی سرکه نشانه چست؟
الف) زیاد بودن انگور
ب) کم بودن انگور
ج) کم بودن آب ✔️
د) همه موارد
کف و کپک کرم رنگ مایل به قهوه ای روی سرکه نشانه چیست؟
الف) زیاد بودن انگور نسبت به آب ✔️
ب) کم بودن انگور نسبت به آب
ج) زیاد بودن آب نسبت به انگور
د) مناسب بودن انگور و آب نسبت به هم
نمونه سوالات ادواری تولید ترشی و شور فنی حرفه ای
طعم تلخ سرکه نشانه چیست؟
الف) پر مایه بودن سرکه ✔️
ب) کم مایه بودن سرکه
ج) پر آب بودن سرکه
د) کم آب بودن انگور
برای تهیه سرکه خرما به ازای هر کیلو خرما چه مقدار آب لازم است؟
الف) ۲٫۵ تا ۳٫۵ لیتر آب
ب) ۱٫۵ تا ۲٫۵ لیتر
ج) ۲ الی ۳ لیتر ✔️
د) ۱ لیتر
خرمای خوب جهت سرکه کدام می باشد؟
الف) خرمای خشک
ب) خرمای کال ونارس
ج) خرمای رطب
د) خرمای شیره دار ✔️
کدام مورد جز خواص سرکه سیب میباشد
الف) ضد عفونی کننده و خاصیت آنتی بیوتیک
ب) مقدار پیاسیم بدن را کاهش میدهد
ج) درمان عفونت ادراری
د) ضد عفونی کننده و خاصیت آنتی بیوتیک و درمان عفونی اداری ✔️
معنای کلمه تمر کدام گزینه است؟
الف) خرمای تازه
ب) خرما
ج) آلوچه خشک
د) خرمای خشک ✔️
میوه تمر هندی در زمان نارس چه رنگ و چه طعمی دارد؟
الف) در زمان نارس بودن قرمز رنگ و هر چه رسیده میشود قهوه ای وشیرین میشود.
ب) در زمان نارس بودن سبز رنگ و ترش بوده و هر چه رسیده تر میشود قهوه ای متمایل به قرمز و شیرین ✔️
ج) رنگ آن از ابتدا قهوه ای روشن و ترش و زمان رسیده شدن قهوه ای و شیرین میشود.
د) رنگ آن سبز ولی طعم آن شیرین میباشد.
کدام یک از موارد لازم برای تهیه انبه ترشی محسوب میشود؟
الف) پسته، انبه، سرکه
ب) انبه، آب لیمو، رب گوجه ✔️
ج) سرکه، انبه، نمک
د) نمک، انبه، تخم گسنیز
کدام یک از مواد برای تهیه انبه ترشی لازم میباشد؟
الف) دارچین، گردو
ب) جوز هندی
ج) زعفران
د) دارچین، جوز هندی، زعفران ✔️
کدام یک از موارد زیر برای تهیه پیاز ترشی لازم می باشد؟
الف) پیاز، نعنا، سیر، سرکه، نمک ✔️
ب) پیاز، نعنات، سیر، نمک، آبلیمو
ج) پیاز، گشنیز،سیر، نمک، دارچین
د) گشینز، نمک، جوز هندی، آب
در تهیه انبه ترشی کدام یک از موارد آن را باید یک شب در آبلیمو حل کرد؟
الف) انبه ✔️
ب) رب گوجه
ج) دارچین
د) زعفران
کدام یک جزء مواد ضروری تهیه ترشی انگور است؟
الف) آبلیمو
ب) شیره ✔️
ج) سرکه
د) زعفران
دانلود pdf سوالات تولیدکننده ترشی و شور فنی و حرفه ای با جواب
ترشی انگور مخصوص کدام شهر ایران است؟
الف) تاکستان
ب) ملایر
ج) قزوین ✔️
د) شیراز
برای تهیه آجیل ترشی، بادام، فندق، پسته و گردو را باید چند ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب قرار داد و خیس کرد؟
الف) دو ساعت
ب) یک ساعت ✔️
ج) نیم ساعت و نیم
د) دو ساعت نیم
کدام یک جزء مواد ضروری برای تهیه ترشی پوست پرتقال است؟
الف) دارچین
ب) زعفران
ج) فلفل ✔️
د) جوز هندی
برای تهیه ترشی پوست پرتقال یا نارج را بدون گرفتن قسمت سید آن……..بار در آب میجوشانیم و………..ساعت در آب سرد می گذاریم تا تاخی آن گرفته شود؟
۱-یک- ۲۴
ب) سه ۱۲
ج) دو- ۲۴ ✔️
د) دو- ۱۲
در تهیه ترشی پوست پرتقال برای هر یک کیلو پوست چند گیلو سرکه باید در نظر گرفت؟
الف) ۲
ب) ۳ ✔️
ج) ۴
د) ۱
در کدام ترشی بر خلاف ترشی های دیگر نیاز به سرکه نیست؟
الف) ترشی انبه
ب) ترشی لیته
ج) ترشی خرمالو
د) ترشی خرما ✔️
بیشترین کاربرد کدام سبزیجات در ترشی ها دارند؟
الف) تره،جعفری،مرزه
ب) شوید، شاهین، مرزه، آویشن
ج) تره، جعفری،نعناع، ترخون، مرزه، شوید، ریحان ✔️
د) آویشن، گشیز، مرزه، شنبلیله،ریحان
آجیل ترشی بعد از چند روز قابل استفاده است؟
الف) ۴ تا ۵ روز ✔️
ب) ۲تا ۳ روز
ج) ۳ تا ۴ روز
د) ۱ تا ۳ روز
انبه ترشی برای درمان کدام بیماری مفید است؟
الف) رفع بوی بد دهان
ب) اسهال
ج) برطرف کردن عطش
د) رفع بوی بد دهان، اسهال، رفع عطش ✔️
برای تهیه آجیل ترشی کدام مورد باید در آخر به مواد اضافه شود؟
الف) نمک
ب) آب
ج) سرکه ✔️
د) تخم گشنیز
برای تهیه ترشی انگور چه سرکه ای استفاده میشود؟
الف) سرکه قرمز
ب) سرکه سفید ✔️
ج) سرکه صنعتی
د) سرکه مخصوص