
محتوای فایل سازنده نقل و نبات و شکرپنیر
⭐️- 185 سوال تستی سازنده نقل و نبات و شکرپنیر + پاسخنامه
⭐️- استاندارد آموزش شغل سازنده نقل و نبات و شکرپنیر
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات سازنده نقل و نبات و شکرپنیر
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره سازنده نقل و نبات و شکرپنیر
آزمون سازنده نقل و نبات و شکرپنیر در شاخه صنایع غذایی زیر مجموعه گروه کشاورزی فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
سازنده نقل و نبات و شكر پنير كسي است كه بعد از گذراندن دوره آموزشي لازم قادر خواهد بود ابزار و تجهيزات كارگاه ساخت نقل و نبات و شكر پنير را براي ساخت نقل و نبات و شكر پنير مورد استفاده قرار دهد. و مواد اوليه و روش ساخت نقل و نبات و شكر پنير را به خوبي بشناسد و روش تهيه آن را بداند
توانايي تشخيص ساختمان مناسب براي توليد نقل و نبات و شكرپنير
توانايي انتخاب آماده سازي مواد اوليه مناسب براي نقل و نبات و شكر پنير
توانايي اندازه گيري حجم و توزين مواد اوليه
توانايي توليد نقل
توانايي توليد شكر پنير
توانايي توليد نبات
توانايي بسته بندي و نگهداري محصولات نقل و نبات و شكرپنير
توانايي بكارگيري ضوابط ايمني و بهداشت كار در محيط كار
اگر شما قصد دارید تا در شاخه سازنده نقل و نبات و شکرپنیر مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی و حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات سازنده نقل و نبات و شکرپنیر فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای
این بسته طلایی، حاوی مجموعه سوالات پرتکرار فنی و حرفه ای در چند سال اخیر می باشد.
هدف ما صرفه جویی در وقت و هزینه شماست.
امید که گامی در جهت ارتقای سطح آموزش های فنی و حرفه ای کشور برداریم.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه تولیدات نقل و نبات و شکرپنیر
بازار کار
تولید نقل و نبات و شکرپنیر
کارگاه تولید شکرپنیر
کارگاه تولد نقل و نبات
نمونه سوالات تستی سازنده نقل و نبات و شکرپنیر از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون تولید نقل و نبات و شکرپنیر فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تولید سازنده نقل و نبات و شکرپنیر این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون سازنده نقل و نبات و شکرپنیر فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات امتحان سازنده نقل و نبات و شکرپنیر با جواب
نمونه سوالات تستی سازنده نقل و نبات و شکرپنیر با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
• سوالات آزمون ادواری همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون سازنده نقل و نبات و شکرپنیر آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان سازنده نقل و نبات و شکرپنیر
نمونه سوالات رایگان سازنده نقل و نبات و شکرپنیر با جواب
کدام یک از نکات زیر در طراحی ساختمان تولید نقل و نبات و شکرپنیر اهمیت ندارد؟
الف) وجود سیستم های تهویه و خنک کننده
ب) تامین فضای کافی برای دستگاه ها
ج) استفاده از مصالح قابل اشتعال ✔️
د) رعایت اصول بهداشتی و ایمنی
برای ساختمان تولید نقل و نبات و شکرپنیر، چه نوع پوشش دیواری مناسب است؟
الف) پوشش های غیرقابل شستشو
ب) پوشش های مقاوم به رطوبت و قابل شستشو ✔️
ج) پوشش های غیر مقاوم به حرارت
د) پوشش های متخلخل
کدام یک از روش های زیر در تولید نقل مناسب است؟
الف) عدم استفاده از تجهیزات مناسب
ب) استفاده از تجهیزات و دستگاه های استاندارد ✔️
ج) استفاده از مواد اولیه با تاریخ انقضای گذشته
د) عدم کنترل کیفیت محصول
نمونه سوال امتحان نقل و نبات و شکرپنیر فنی حرفه ای با جواب
برای جلوگیری از حوادث در محیط تولید، چه اقداماتی باید انجام شود؟
الف) عدم استفاده از وسایل ایمنی
ب) استفاده از وسایل ایمنی و نظارت مستمر ✔️
ج) عدم توجه به اصول ایمنی
د) استفاده از تجهیزات غیر استاندارد
کدام یک از روش های زیر برای حفظ بهداشت محیط کار مناسب است؟
الف) عدم استفاده از مواد ضدعفونی کننده
ب) استفاده منظم از مواد ضدعفونی کننده ✔️
ج) عدم نظافت محیط کار
د) استفاده از تجهیزات غیر بهداشتی
برای رعایت اصول ایمنی و بهداشت در محیط کار، چه اقداماتی ضروری است؟
الف) عدم توجه به ایمنی و بهداشت
ب) رعایت اصول ایمنی و بهداشت و استفاده از تجهیزات مناسب ✔️
ج) استفاده از تجهیزات نامناسب
د) عدم نظارت بر شرایط کاری
نمونه سوال فنی حرفه ای نقل و نبات و شکرپنیر با جواب
شناسایی اصول چیدمان تجهیزات کارگاهی با توجه به فضای موجود
کدام مورد از اصول چیدمان تجهیزات کارگاهی است؟
الف) زیبایی شناسی
ب) راحتی دسترسی به تجهیزات ✔️
ج) استفاده از رنگ های متنوع
د) انتخاب برند تجهیزات
در چیدمان تجهیزات، چه چیزی بیشترین اهمیت را دارد؟
الف) تعداد تجهیزات
ب) اندازه تجهیزات
ج) ترتیب و محل قرارگیری تجهیزات ✔️
د) رنگ تجهیزات
چیدمان کارگاهی مناسب چگونه بر عملکرد تاثیر می گذارد؟
الف) کاهش زمان های توقف
ب) افزایش هزینه ها
ج) کاهش نیاز به آموزش کارکنان
د) افزایش ایمنی و کارایی ✔️
نمونه سوالات نقل و نبات شکر پنیر دانلود + pdf
کدام ویژگی در مغزها برای استفاده در نقل و نبات اهمیت دارد؟
الف)تازه بودن ✔️
ب)رنگ تیره
ج)اندازه کوچک
د)طعم شیرین
برای تهیه شکرپنیر، چه ماده ای برای طعم دهی استفاده می شود؟
الف)جوهر لیمو ✔️
ب)شکر
ج)آب
د)نمک
کدام نوع مغز برای تهیه نقل و نبات مناسب نیست؟
الف)پسته
ب)گردو
ج)فندق
د)ذرت ✔️