دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی نانوای نان تافتون (بروزرسانی سال 1401)

دانلود فایل سوالات تستی نانوای نان تافتون با 140 سوال به همراه پاسخ صحیح

تعداد سوالات 140
تعداد فایل 7
بازدید 1441

نمونه سوالات

سوال 1: در هر کیسه گندم چند گرم تزریق دهنده باعث چسبندگی خمیر میشود؟

100 گرم

200 گرم

300 گرم

400 گرم

سوال 2: کدامیک از علل سفت شدن نان است؟

نداشتن مخمر در نان – پخت خمیر تازه

نازک سازی چانه با فشار وردنه – استفاده از ارد های سست نان

استفاده از ارد های سفید – ناخن زنی روی چانه

همه موارد

سوال 3: جهت جلوگیری از ارد پر گلوتن ، زدن چند کیلوگرم در یک کیسه ارد جو ایرانی به خمیر ضروری است؟

یک کیلوگرم

دو کیلوگرم

سه کیلوگرم

چهارکیلوگرم

سوال 4: نیاز کشور به خمیر مایه چند هزار تن در سال است؟

10

20

30

40

سوال 5: سبوس موجود در نان سبوس دار چند برابر نان سفید است؟

1

2

3

4

سوال 6: مصرف زیاد جوش شیرین باعث ابتال به کدام بیماری میشود؟

کم خونی

پوکی استخوان

سو تغذیه

همه موارد

سوال 7: کدامیک باعث تولید نان میشود؟

استفاده از ارد سبوس دار

استراحت خمیر بیش از یکساعت

مخمرهای درون خمیر شروع به رشد می کنند

همه موارد

سوال 8: کدام املاح موجود در نان سبوس دار باعث زیبایی اندام و تقویت استخوان بندی میشود؟

کلسیم

روی

فسفر

اهن

سوال 9: برای نگه داری آرد به صورت فله ای باید در چه سیلوهایی نگه داری نشود؟

فلزی

فولاد زنگ نزن

چوبی

آلیاژهای آلومینیومی

سوال 10: کدام بخش از دانه برای تولید آرد مناسب باشد و در هنگام آسیابانی از دانه جدا گردد؟

پروتئین

لایه آلوئرون

آندوسپرم

نشاسته گندم

محتوای فایل نانوای نان تافتون

⭐️- 140 سوال تستی نانوای نان تافتون + پاسخنامه

⭐️- جزوه آموزشی نانوای نان تافتون(67 صفحه)

⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي نانوای نان تافتون

📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد

🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایل‌های این آزمون با وجود کامل‌تر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمون‌ها تعیین شده است و از سایر سایت‌ها با قیمت منصفانه‌تری ارائه می‌شود.

راهنمای خرید فایل سوالات نانوای نان تافتون

این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است

فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست

فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد

برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید

پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید

پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید

در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر می‌کند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید

در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید

درباره نانوای نان تافتون

آزمون نانوایی نان تافتون در شاخه صنایع غذایی زیر مجموعه گروه کشاورزی فنی و حرفه ای کشور

نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری

 

نانواي نان سنتي تافتون كسي است كه از عهده تشخيص آرد مناسب ، اختلاط آن با مواد ديگر ، تهيه خمير و پخت نان تافتون برآيد ، ضمناً قادر به تعمير اشكالات فرعي تجهيزات نانوايي و نگهداري آن ها باشد .

 

توانايي رعايت اصول و نكات ايمني و بهداشتي و پيشگيري از حوادث

توانايي تشخيص مواد اوليه مناسب براي نانواي نان سنتي تافتون

توانايي تشخيص امكانات، ابزار، تجهيزات مناسب براي نانوايي

توانايي تهيه خمير نان و نان تافتون

توانايي سرد كردن نان پخته شده و بسته بندي 

 

اگر شما قصد دارید تا در شاخه نانوای نان تافتون مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی و حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات نانوایی نان تافتون فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.

 

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

این بسته طلایی، حاوی مجموعه سوالات پرتکرار فنی و حرفه ای در چند سال اخیر می باشد. 

هدف ما صرفه جویی در وقت و هزینه شماست.

امید که گامی در جهت ارتقای سطح آموزش های فنی و حرفه ای کشور برداریم.

 

مخاطبان این دوره:

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط

کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه نانوای نان تافتون

 

بازار کار

نانوایی

 

نمونه سوالات تستی نانوایی نان تافتون از شما یک حرفه ای می سازد

 

با وجود آنکه آزمون نانوایی نان تافتون فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی نانوایی نان تافتون این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.

 

این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون نانوایی نان تافتون فنی حرفه ای را دارد می باشد.

 

نمونه سوالات امتحان نانوایی نان تافتون با جواب

 

نمونه سوالات تستی نانوایی نان تافتون با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.

 

 محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:

• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین

• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب

• سوالات آزمون ادواری همراه با جواب

 

موفقیت شما را در آزمون نانوایی نان تافتون  آرزومندیم ❤️

نمونه سوالات رایگان نانوای نان تافتون

نمونه سوالات رایگان نانوایی تافتون با جواب

 

در هر کیسه گندم چند گرم تزریق دهنده باعث چسبندگی خمیر میشود؟

الف) 100 گرم

ب) 200 گرم

ج) 300 گرم ✔️

د) 400 گرم

 

کدامیک از علل سفت شدن نان است؟

الف) نداشتن مخمر در نان – پخت خمیر تازه

ب) نازک سازی چانه با فشار وردنه – استفاده از ارد های سست نان

ج) استفاده از ارد های سفید – ناخن زنی روی چانه

د) همه موارد ✔️

 

جهت جلوگیری از ارد پر گلوتن ، زدن چند کیلوگرم در یک کیسه ارد جو ایرانی به خمیر ضروری است؟

الف) یک کیلوگرم ✔️

ب) دو کیلوگرم

ج) سه کیلوگرم

د) چهارکیلوگرم

 

نیاز کشور به خمیر مایه چند هزار تن در سال است؟

الف) 10

ب) 20

ج) 30

د) 40 ✔️

 

نمونه سوال امتحان نانوایی تافتون فنی حرفه ای با جواب

 

سبوس موجود در نان سبوس دار چند برابر نان سفید است؟

الف) 1

ب) 2

ج) 3 ✔️

د) 4

 

مصرف زیاد جوش شیرین باعث ابتال به کدام بیماری میشود؟

الف) کم خونی

ب) پوکی استخوان

ج) سو تغذیه

د) همه موارد ✔️

 

کدامیک باعث تولید نان میشود؟

الف) استفاده از ارد سبوس دار

ب) استراحت خمیر بیش از یکساعت

ج) مخمرهای درون خمیر شروع به رشد می کنند

د) همه موارد ✔️

 

کدام امالح موجود در نان سبوس دار باعث زیبایی اندام و تقویت استخوان بندی میشود؟

الف) کلسیم

ب) روی ✔️

ج) فسفر

د) اهن

 

نمونه سوال فنی حرفه ای نانوایی تافتون با جواب

 

برای نگه داری آرد به صورت فله ای باید در چه سیلوهایی نگه داری نشود؟

الف) فلزی

ب) فولاد زنگ نزن

ج) چوبی ✔️

د) آلیاژهای آلومینیومی

 

کدام بخش از دانه برای تولید آرد مناسب باشد و در هنگام آسیابانی از دانه جدا گردد؟

الف) پروتئین

ب) لایه آلوئرون ✔️

ج) آندوسپرم

د) نشاسته گندم

 

ثبت نظر

نظرات ثبت شده

اطلاعات استاندارد نانوایی نان سنتی تافتون

عنوان فارسی: نانوایی نان سنتی تافتون
عنوان لاتین: -
خوشه: کشاورزی
گروه: صنایع غذایی
کد استاندارد: 7-76/21/1/1
پیش نیاز: ندارد

نمونه مدرک نانوای نان تافتون

نمونه مدرک نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای

آزمون های مرتبط

آزمون نانوایی لواش

نانوایی لواش

دسته: گروه کشاورزی | شاخه: صنایع غذایی

104 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

دسته: گروه کشاورزی | شاخه: صنایع غذایی

247 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون نانوای نان تافتون

نانوای نان تافتون

دسته: گروه کشاورزی | شاخه: صنایع غذایی

140 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آزمون نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای سوالات تستی نانوای نان تافتون دانلود سوالات نانوای نان تافتون فنی حرفه ای آزمون نانوای نان تافتون آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی نانوای نان تافتون آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین نانوای نان تافتون آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین نانوای نان تافتون آزمون آنلاین نانوای نان تافتون آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی نانوای نان تافتون آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون نمونه سوالات آزمون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات نانوای نان تافتون فنی حرفه ای نمونه سوالات نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای نمونه سوالات نانوای نان تافتون ارشاد کتاب مجموعه سوالات نانوای نان تافتون دانلود رایگان کتاب نانوای نان تافتون خرید کتاب نانوای نان تافتون نمونه سوالات آزمون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی نانوای نان تافتون با جواب رایگان نمونه سوالات آزمون ادواری نانوای نان تافتون نمونه سوالات فنی حرفه ای نانوای نان تافتون آزمون عملی نانوای نان تافتون آزمون آنلاین نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای سوالات تستی نانوای نان تافتون دانلود سوالات نانوای نان تافتون فنی حرفه ای آزمون نانوای نان تافتون آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی نانوای نان تافتون آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آزمون نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای سوالات تستی نانوای نان تافتون دانلود سوالات نانوای نان تافتون فنی حرفه ای آزمون نانوای نان تافتون آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی نانوای نان تافتون آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین نانوای نان تافتون آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین نانوای نان تافتون آزمون آنلاین نانوای نان تافتون آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی نانوای نان تافتون آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی نانوای نان تافتون نانوای نان تافتون نمونه سوالات آزمون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات نانوای نان تافتون فنی حرفه ای نمونه سوالات نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای نمونه سوالات نانوای نان تافتون ارشاد کتاب مجموعه سوالات نانوای نان تافتون دانلود رایگان کتاب نانوای نان تافتون خرید کتاب نانوای نان تافتون نمونه سوالات آزمون نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی نانوای نان تافتون با جواب رایگان نمونه سوالات آزمون ادواری نانوای نان تافتون نمونه سوالات فنی حرفه ای نانوای نان تافتون آزمون عملی نانوای نان تافتون آزمون آنلاین نانوای نان تافتون فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون نانوای نان تافتون ازمون نانوای نان تافتون نان های حجیم سوالات نان های حجیم فنی حرفه ای نان های حجیم نان های حجیم فنی حرفه ای استاندارد نان های حجیم ازمون انلاین نان های حجیم سوالات فنی حرفه ای نان های حجیم قبولی در ازمون نان های حجیم سوالات لو رفته سوالات رایگان ازمون رایگان شبیه ساز ازمون نان های حجیم