آزمون آنلاین طراحی گرافیک رایانه ای
آزمون آنلاین تستی طراحی گرافیک رایانه ای با 995 سوال به همراه پاسخ صحیح
آخرین تغییرات
دریافت فایل Pdf آزمون با 770 سوال
سوال 1: کدام قلم مو، مناسب کار با رنگ روغن است؟
قلم موی سر تخت
قلم موی سر گرد
قلم موی پرزدار
قلم موی با موی بز
سوال 2: اندازه تصویر گویای چیست؟
تصویر شفاف تر می شود.
تصویر کدرتر می شود.
تصویر بزرگتر به نظر می رسد.
تصویر تیره تر و حجم آن بیشتر می شود.
سوال 3: ایجاد جلوه های متنی توسط کدام ابزار انجام می شود؟
Warp
Effect
Inner Shadow
stroke
سوال 4: در کدام یک از مدهای رنگی، رنگ آمیختگی جایگزین رنگ پایه می شود؟
Behind
Clear
Dissolve
Darken
سوال 5: تغییر در طول روز ها و شب ها با تغییر فصول سال، چه عنصر بصری را تداعی می کند؟
تناسب در ایام سال
تغییر در ریتم
نظم در تعادل ایام سال
تناوب در ایام سال
سوال 6: برای جدا سازی افکتها از لایه کدام گزینه استفاده می شود؟
Remove Effect
create layer
Remove layer
هیچکدام
سوال 7: تعداد فایل ها با حجم فایل چه نسبتی دارد؟
معکوس
قرینه
مستقیم
وارون
سوال 8: ابزار سوزاندن یا پر رنگ کردن کدام است؟
Blur
Burn
Blue
Bravn
سوال 9: دستور Inverse از منوی Select چه کاربردی دارد؟
همه تصویر، به غیر از ناحیه انتخاب شده، انتخاب می شود.
تصویر منتخب، از این حالت خارج می شود.
عمل انتخاب قبلی مجددا بازیابی می شود.
محدوده انتخاب جدید به انتخاب قبلی اضافه می شود.
سوال 10: برای طراحی سطوح سیال از چه خطوطی استفاده می شود؟
افقی
عمودی
مورب
منحنی
درباره طراحی گرافیک رایانه ای
آزمون طراحی گرافیک در شاخه فناوری اطلاعات زیر مجموعه گروه صنعت فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
اگر شما قصد دارید تا در شاخه طراحی گرافیک کامپیوتر مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی و حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات طراحی گرافیک فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای
این بسته طلایی، حاوی مجموعه سوالات پرتکرار فنی و حرفه ای در چند سال اخیر می باشد.
هدف ما صرفه جویی در وقت و هزینه شماست.
امید که گامی در جهت ارتقای سطح آموزش های فنی و حرفه ای کشور برداریم.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
بازار کار:
استخدام گرافیست در برخی از سازمانها از جمله صدا و سیما – وزارت ارشاد، شرکت های تبلیغاتی، چاپخانه ها، مراکز آموزشی و بسیاری از شرکت های بزرگ که واحد بازاریابی و فروش دارند امکانپذیر است. از آنجا که کسب تجربه برای موفق شدن در این شغل بسیار مهم است، گاهی نیاز است گرافیست برای کسب تجربه کاری بیشتر، محل کار خود را عوض کند.
با توجه به اهمیت روزافزون بازاریابی و تبلیغات و توجه ویژه همه سازمانها و شرکت ها به آن و از طرف دیگر رشد حوزه تصویرسازی و طراحی روی جلد کتب – صفحه آرایی مجلات و روزنامه ها و ... پیش بینی می شود بازار کار مناسبی پیش روی گرافیست های توانمند باشد.
طراحی گرافیک
طراحی گرافیک اصطلاحی عام برای حرفه ای متشکل از طراحی حروف،تصویرسازی،عکاسی و چاپ به منظور ارائه اطلاعات یا آموزش است. این اصطلاح را نخستین بار ویلیام ادیسون دیگینز در سال ۱۹۲۲ به کار برد، با این حال فقط از جنگ جهانی دوم به بعد بود که کاربرد آن فراگیر و رایج شد.
طراحی گرافیک به صورتی که ما امروز می شناسیم تا زمان انقلاب صنعتی یعنی قرن نوزدهم وجود نداشت. در این زمان پیشرفت فنون چاپ و کاغذ سازی امکان استفاده از تزئینات و تصاویر بدیع همراه با متن نوشته شده به وجود آمد و نقاشان و هنرمندان گرافیک توانستند نتایج درخشانی در کار خود حاصل کنند.برای حل یک مسئله گرافیک در طراحی بیش از یک راه مناسب وجود دارد و از این رو طراح نیز باید با به کار گرفتن عناصر بصری به شیوه های مختلف سعی کند برای یک موضوع بیش از یک طرح مناسب بیابد.
آشنایی با هنر گرافیک
طراحی گرافیک امروزه تبدیل به یک هنر عمومی شده است. علاقه مندان به این رشته هر روز زیادتر می شوند اما چگونگی طراحی هم بسیار مهم است.هنر گرافیک شاخه های متعدد و متنوعی دارد، از یک طرف به عرصه تبلیغات فرهنگی و تجاری و صنعت و از سوی دیگر در سینما و تلویزیون کاربرد دارد.این هنر با معماری و موضوعات ارتباط محیطی نظیر علائم راهنمایی و رانندگی و کمک به زیباسازی فضاهای شهری نیز ورود پیدا کرده و از دیگر سو مواردی چون طراحی تمبر و اسکناس،طراحی کاشی،کاغذهای بسته بندی، کاغذ دیواری، پارچه و ... را نیز شامل می گردد.در طراحی گرافیک بایستی سعی کنید که طرح هایتان را درجه بندی کنید و بر اساس درجه ای که مشتری می خواهد طراحی کنید.سعی نمایید که آرشیو بزرگی از فونت های فارسی و انگلیسی داشته باشید، هر کدام از فونت هایی که فکر می کنید بدرد نخور هستند یک روز در یک طرح به درد شما خواهند خورد. از طرح های خود یک آلبوم بسازید و سعی کنید قبل از گرفتن سفارش آنها را به مشتری نشان دهید تا رضایت او را جلب کنید.
طراح گرافیست کیست؟
طراح گرافیست هنرمندی است که برای انجام بصری سفارشی مشخص، ابتدا سعی می کند شناخت مناسبی از موضوع سفارش به دست بیاورد.سپس بسته به توانایی های ذهنی خود و یا با مشورت همکاران دیگری که احتمال دارد وجود داشته باشند به ایده ای در مورد سفارش دست پیدا کند.ایده نه فقط محتوا بلکه باید درک مخاطب را هم در خود داشته باشد، پیدا کردن ایده و خلق آن در وهله اول بایستی در حد و اندازه یک تمبر پستی قابل بیان باشد.
رشته تحصیلی مرتبط با حرفه گرافیست
برای ورود به حرفه گرافیست، علاقه مندان باید در کنار ویژگی های شخصی، دانش و تخصص لازم را کسب کنند.برخی از گرافیست ها به صورت تجربی وارد این کار شده اند یعنی با دیدن دوره های آموزشی مرتبط در آموزشگاههای آزاد،طراحی گرافیکی را شروع کرده اند که برخی از آنان نیز به دلیل علاقه و پشتکار زیاد موفق هستند.دانش آموزان علاقه مند نیز می توانند پس از مقطع راهنمایی وارد هنرستان در رشته گرافیک شده و در صورت تمایل در دانشگاه آن را ادامه دهند و آموزش رسمی ببینند.البته ذکر این نکته قابل تأمل است که تجربه در کار گرافیک بسیار نقش مهمی را ایفا می کند.دانشجویان رشته گرافیک باید سعی کنند در حین تحصیل هم با انجام کارها و پروژه هایی توان و تجربه خود را افزایش دهند.
مهارت های گرافیست
تخیل و خلاقیت از ارکان اصلی ایده پردازی و انجام کارهای هنری می باشد.یک طراح خوب می اندیشد و براساس زمانبندی مشخص شده تصمیم به ایجاد یک اثر می گیرد.داشتن ذوق هنری و مهارت در طراحی،داشتن اطلاعات کافی از حیطه ها و تخصص های مرتبط مانند: چاپ و عکاسی، تصویرگری و طراحی،توانایی مدیریت زمان و انجام کار مطابق با بودجه، آگاهی از آخرین تغییرات و اطلاعات در حوزه گرافیک، مهارت خوب ارتباطی، توان بازاریابی خوب، مهارت در کار با کامپیوتر و استفاده از نرم افزارهای گرافیکی.زیرا کامپیوتر امروزه رکن اصلی کارهای گرافیکی بوده و به توسعه آن کمک بسیاری کرده است. اکثر گرافیست های بزرگ همیشه در کنار انجام پروژه های خود به کارهای آزاد می پردازند.این عادت به طراحان این اجازه را می دهد تا خارج از محدودیت ها و آزادانه اثری واقعی و زیبا بیافریند .مانند "میکی برتون" یکی از طراحان معروف که به دلیل سبک تصویرسازی اش مشهور است. کارکردن آزاد به طراح این اجازه را می دهد که آزادانه تجربه کند و اثری بیافریند که واقعاً اثر خود اوست.همچنین به شما اجازه می دهد تا آزمون و خطا کنید و در زمان اجرای یک پروژه بهترین را برای یک مشتری انجام دهید.
مهارت های نرم افزاری گرافیست
امروزه نرم افزارهای رایانه ای یکی از مهم ترین ابزارهای اصلی کار گرافیست است که یاری گر او در رسیدن به اهدافش می باشد.اگر به بررسی اجمالی آگهی های استخدامی گرافیست بپردازید متوجه خواهید شد اکثر کارفرماها، شرکت ها و سازمان ها یکی از شرایط جذب گرافیست را تسلط بر نرم افزارهای مربوط به حوزه گرافیک قرار داده اند. بنابراین اگر می خواهید در این حرفه موفق باشید و به راحتی و سریعاً بتوانید شغل مناسب و پر درآمدی را در حوزه تخصصی خود یعنی گرافیک پیدا کنید و یا اگر شاغل در این حوزه هستید و می خواهید پله های ترقی را سریعتر طی کنید مطمئن باشید یادگیری نرم افزارهای گرافیکی یکی از راه های اصلی و مطمئن برای شماست.مهم ترین نرم افزارهای گرافیکی مورد نیاز یک گرافیست عبارتند از :
Photoshop : هر هنرمندی به شیوه های مختلفی از Photoshop کمک می گیرد.عکاسان برای اصلاح و روتوش نور و رنگ، طراحان گرافیک برای خلق پوسترهای تبلیغاتی و ناظران چاپ برای تنظیم خروجی فایل برای چاپ مجموعه ابزارها و دستورات. Photoshopآنقدر وسیع است که طیف مختلفی از کاربران مثل: طراحان گرافیک، عکاسان حرفه ای و آماتور، طراحان بسته بندی، طراحان صنعتی و غیره را شامل می شود.
Corel : این نرم افزار به عنوان یکی از قوی ترین نرم افزارهای محیط Vector (برداری) برای ترسیم هندسی و ویرایش و خلق تصاویربرداری شناخته می شوند.
Illustrator : نرم افزار Adobe Illustrator به معنای تصویرگر، یکی از نرم افزارهای قدرتمند شرکت Adobe می باشد که بر مبنای محیط گرافیک کامپیوتر برداری(Vector ) قابلیت خلق و ترسیم هندسی با خط را دارا می باشد .
Indesign : این نرم افزار در صنعت چاپ و صفحه آرایی به کار می رود و صورت کلی برای گردآوردن و کنار هم قراردادن متون و عناصر نگاره ای در قالب صفحات است و عمدتاً به صورت مستقیم برای نگارش و ویرایش متون و ایجاد و تغییر فایل های تصویری به کار نمی رود. از این نرم افزار بیشتر در آماده سازی مجلات – کتابها – سررسیدها- بروشورهای تبلیغاتی و مانند انها استفاده می کنند.
نمونه سوالات تستی طراحی گرافیک از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون طراحی گرافیک فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی طراحی گرافیک این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون طراحی گرافیک فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی طراحی گرافیک همراه با جواب
نمونه سوالات تستی طراحی گرافیک همراه با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
• سوالات آزمون طراحی گرافیک ادواری همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون طراحی گرافیک آرزومندیم ❤️
نظرات ثبت شده
آخرین اخبار و مقالات
همهآزمون های مرتبط
رایانه کار ICDL درجه 2
دسته: گروه صنعت | شاخه: فناوری اطلاعات
2840 سوال با پاسخاکسل با جواب
دسته: گروه خدمات | شاخه: فناوری اطلاعات
665 سوال با پاسخمبانی کامپیوتر
دسته: گروه صنعت | شاخه: فناوری اطلاعات
874 سوال با پاسخطراحی گرافیک رایانه ای
دسته: گروه صنعت | شاخه: فناوری اطلاعات
995 سوال با پاسخکاربر رایانه فنی و حرفه ای
دسته: گروه صنعت | شاخه: فناوری اطلاعات
609 سوال با پاسخبرنامه نویسی ویژوال بیسیک
دسته: گروه صنعت | شاخه: فناوری اطلاعات
241 سوال با پاسخکاربر نرم افزار اداری
دسته: گروه صنعت | شاخه: فناوری اطلاعات
456 سوال با پاسخ