دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی آشپزی درجه 1 (بروزرسانی سال 1401)

دانلود فایل سوالات تستی آشپزی درجه 1 با 621 سوال به همراه پاسخ صحیح

تعداد سوالات 621
تعداد فایل 5
بازدید 2100

نمونه سوالات

سوال 1: در تهیه سوپ پیاز فرانسوي از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟

پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روي حرارت بر می داریم

پنیر را روي تکه هاي نان تست ریخته و روي سوپ قرار می دهیم

پس از کشیدن سوپ داخل ظرف مورد نظر پنیر را روي آن می پاشیم و سرو می کنیم

پنیر را روي تکه هاي نان تست در فر قرار داده و قسمتی پنیر روي نان آب شد روي ظرف سوپ قرار داده سرو می کنیم

سوال 2: در تهیه سالادهاي داراي سس مایونز یا مستقات آن بهتر است

سس را هنگام مصرف به سالاد اضافه کنیم

سس را نیم ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه می کنیم

سس را حداقل 4 - 3 ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه کنیم

سس را یک روز قبل به سالاد اضافه کرده و در ظرف کرده و در ظرف پلاستیکی درب دار نگهداري می کنیم

سوال 3: براي تهیه برنج سالاد برنج ، برنج چگونه باید باشد؟

به صورت آبکش باید باشد

برنج را باید دم کرد سپس به سالاد اضافه نمود

برنج باید به صورت کته پخته شود و با سس کاملاً مزه دار شود .

رنج باید به سبک برنجهاي ژاپنی سرخ شود. اصطلاحاً فرایدراس

سوال 4: در سرو غذا به روش بوخه نیدار دور باید کجا قرار گیرد؟

قبل از میز دسر

جزء اولین میزها بعد از میز سرو غذا

جزء اولین میزها قبل از میز ظروف سرو غذا

نیازي به میز ندارد ، توسط گارسون سرو می شود

سوال 5: مواد تشکیل دهنده کاناپه چیست ؟

نان تست همراه با گوشت قرمز و سبزیجات و صیفی جات

نان تست همراه با روکش خامه و گوشت سرد قرمز و صیفی جات

نان تست سفید یا قهوه اي همراه با کره ، بیسکوئیت و هر نوع گوشت ، تخم مرغ ، پنیر ، سبزیجات و مخلوطهاي مناسب

نان تست همراه با کره ، صیفی جات و سبزیجات مخلوط شده با پنیر ، ماست و غیره

سوال 6: مدت پخت ته چین چگونه باید باشد ؟

ته چین باید با حرارت متوسط پخته شود تا کاملاً یکدست گردد

هر چه حرارت کمتر و مدت زمان پخت بیشتر باشد ، ته چین بهتر می شود

حرارت ته چین باید زیاد باشد تا ته چین آن کاملاً طلایی و خوشرنگ شود .

هترین روش پخت ته چین در پلوپز است زیرا ته و اطراف آن کاملاًَ یکدست می شود

سوال 7: خلال پسته را چه هنگام داخل مرصع پلو می ریزیم ؟

در اواخر طبخ

هنگام آبکش کردن برنج

در زمان دم گذاشتن برنج

بعد از پخت و هنگام کشیدن در دیس

سوال 8: مواد لازم جهت تهیه خمیر پاي کدام است ؟

آرد ، شیر یا ماست ، نمک ، تخم مرغ ، کره

آرد ، شیر ، زرده تخم مرغ ، کره ، نمک

آرد ، بکینگ پودر ، تخم مرغ ، کره ، شیر ، نمک

آرد ، مایه خمیر ، آب سرد ، شکر ، نمک ، کره ، زرده تخم مرغ

سوال 9: جهت بی استخوان کردن مرغ گالانتین ابتدا از کدام قمست برش ایجاد می کنیم ؟

سینه

کتف

پشت و کمر

انتهاي ران

سوال 10: ماده پایه و اصلی تشکیل دهنده سس گریوي (Gravy) چیزي می باشد ؟

سس سفید

عصاره گوشت

آرد سفید گندم

سس یا رب گوجه فرنگی

محتوای فایل آشپزی درجه 1

⭐️- 514 سوال تستی آشپز درجه 1 + پاسخنامه

⭐️- 107 نمونه سوال تستی آشپز درجه 1

⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي آشپز درجه 1

📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد

🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایل‌های این آزمون با وجود کامل‌تر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمون‌ها تعیین شده است و از سایر سایت‌ها با قیمت منصفانه‌تری ارائه می‌شود.

راهنمای خرید فایل سوالات آشپزی درجه 1

این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است

فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست

فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد

برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید

پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید

پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید

در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر می‌کند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید

در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید

درباره آشپزی درجه 1

آزمون آشپزی درجه 1 در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور

نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری

 

آشپز درجه یک از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که وظایف تهیه لیست خرید روزانه و هفتگی ، آماده سازی و بسته بندی مواد اوليه جهت نگهداری تا زمان مصرف و تهيه انواع غذاها همچون انواع پتاژ ، انواع سالاد و اردور ، مربا ، پلو ، مرغ درسته بريان ، خوراک بلدرچین ، ژِیگو ، رتی فیله ، استیک ، پاته ، كيش ، سوفله ، دلمه ، کوفته ، شامي و دسر را به عهده دارد.

 

اگر شما قصد دارید تا در شاخه آشپزی درجه 1 مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات آشپزی درجه 1 فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.

 

مخاطبان این دوره:

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط

کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی

خانم های خانه دار

 

توانایی های آشپز درجه یک

تهیه انواع پتاژ و سوفله

تهیه سالاد و اردور

تهیه ترشي و شور و مربا

تهیه انواع پلو

تهیه غذاهاي گوشتي ( مرغ گالانتين ، استيك ، رتي فيله ، كيوسكي ، ژيگو و … )

تهیه غذاهاي خميري

تهیه برخي غذاهاي سنتي ( دلمه ، كوفته ، شامی )

تهیه دسر

نمونه سوالات تستی آشپزی درجه 1 از شما یک حرفه ای می سازد

 

با وجود آنکه آزمون آشپزی درجه 1 فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزیی درجه یک این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.

 

این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون آشپزی درجه 1 فنی حرفه ای را دارد می باشد.

 

نمونه سوالات تستی آشپزیی درجه یک همراه با جواب

 

نمونه سوالات تستی آشپزی درجه 1 با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.

 

 محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:

• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین

• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب

 

موفقیت شما را در آزمون آشپزی درجه 1 آرزومندیم ❤️

نمونه سوالات رایگان آشپزی درجه 1

نمونه سوالات رایگان آشپز درجه ۱

پتاژها ……………………..

1) سوپ های مغزی و غلیظ می باشند. ✔️

2) سوچ های رقیق می باشند.

3) سوپ هایی هستند که در آنها برنج به کار می رود.

4) سوپ های مخصوص کشور چین هستند

 

در تهیه پتاژلوبیا سفید ……………………

1) لوبیا سفید را با سبزیجات پخته داخل پتاژ می ریزیم.

2) لوبیا سفید را خیس کرده و پخته و پوره کرده و داخل پتاژ میریزیم. ✔️

3) لوبیا سفید را پخته و سرخ کرده داخل مواد پتاژ می ریزیم.

4) گزینه ۱و ۳درست است

 

 نمونه سوالات آشپزی درجه ۱

 

سوفله معمولا در چه ظرفی سرو می شود؟

1) در همان ظرف پخته شده سرو می شود .

2) در ظرف نسوز پخته شده و سرو می شود.

3) در همه نوع ظرفی پخته و بعد داخل ظرف اصلی منتقل و سرو می شود.

4) گزینه ۱و ۲درست است ✔️

 

 علت خوابیدن پف سوفله در هنگام پخت چیست؟

1) گرم نکردن فر قبل از پخت

2) فرم ندادن سفیده تخم مرغ

3) باز کرد فر قبل از پخت کامل

4) هر سه مورد صحیح است ✔️

 

چرا سس سالاد های سبز را موقع سرو اضافه می کنیم؟

1) چون به علت پر آبی سبزیجات به محض اضافه کردن سس آب می اندازد. ✔️

2) چون به علت پر آبی سبزیجات سس جذب نمی شود.

3) چون سالاد های سبز سس لازم ندارند.

4) چون ویتامین آنها را سس از بین می برد

 

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک

 

در اردور ها از سبزیجات پخته در ………………….. و سبزیجات خام ……………. استفاده می شود.

1) تزئین اردور – مواد اردور

2) مواد اردور – تزئین اردور ✔️

۳) تزئین اردور – سس اردور

4) سس اردور – تزئین اردور

 

اگر سرکه مورد استفاده خالص نباشد چه اتفاقی می افتد؟

1) ترشی خوشمزه تر می شود.

2) ترشی قبل از مصرف کپک می زند. ✔️

3) ترشی زودتر جا می افتد.

4) تمام موارد درست است

 

در استفاده از تمر هندی آن را چگونه داخل ترشی می ریزیم؟

1) تمر هندی را با آب خیس کرده و از صافی رد می کنیم.

2) هسته تمر هندی را دراورده و داخل ترشی میریزیم.

3) تمر هندی را داخل سرکه خیس کرده و از صافی رد میکنیم. ✔️

4) تمر هندی را همانطور داخل ترشی می ریزیم و هم میزنیم

 

نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپزی درجه 1

 

زیاد جوشاندن مربا باعث…………………

1) له شدن مربا و تغییر رنگ آن می شود. ✔️

2) له شدن مربا و بد مزه گی نان می شود.

3) باعث غلیظ شدن مربا می شود.

4) جا افتادن مربا می شود

 

علت چسبندگی رویه کیک مربوط به کدام میباشد؟

1) زیاد زدن سفیده تخم مرغ

2) الک نکردن آرد

3) کم بودن حرارت فر، عدم پخت کافی

4) تمام موارد درست است

 

علت پف نکردن کیک اسفنجی چیست؟

1) سرد بودن فر

2) مخلوط کردن سفیده با قاشق سنگین و به صورت دورانی

3) باز کردن زودتر از موقع در فر زمان پخت کیک

4) همه موارد درست میباشد

 

علت خوابیدن پف سوفله وانیلی چیست؟

1) خوب فرم ندادن سفیده تخم مرغ

2) باز کردن زود هنگام در فر هنگام پخت

3) گرم بودن مواد به هنگام اضافه کردن سفیده تخم مرغ

4) تمام موارد درست است

 

در استفاده از ورق ژلاتین به چه روشی عمل میکنیم؟

1) ورق ژلاتینی را داخل آب سرد خیس کرده و پس از نرم شدن داخل آبجوش حل میکنیم.

2) ورق ژلاتین راداخل آب جوش انداخته تا حل شود.

3) ورق ژلاتین را خرد میکنیم و داخل دسر میریزیم.

4) ورق ژلاتینی را با شیر داغ میجوشانیم

 

نمونه سوالات آشپز درجه ۱ فنی و حرفه ای

 

در تهیه شارلوت شکلاتی از چه نوعی کیکی استفاده میکنیم؟

1) کیک مافین

2) کیک اسفنجی

3) کیک شکلاتی

4) نان رولت

 

برای تهیه کیک پنیری از چه نوع پنیری استفاده میشود؟

1) پنیر لیقوان

2) پنیر خامه ای

3) پنیر پیتزا

4) پنیر تست ورقهای

 

 نمونه سوالات کتاب آشپزی درجه ۱ با جواب

 

بعد از درست کردن کیک بستنی آنرا کجا نگهداری میکنیم؟

1) در دمای معمولی نگهداری میکنیم.

2) در بخچال طبقه بالا نگهداری میکنیم.

3) در فریزر نگهداری میکنیم. 

4) در یخچال طبقه پایین نگهداری میکنیم

 

 در تهیه سوفله، آرد را چگونه با مواد مخلوط میکنیم؟

1) آرد را با مواد مخلوط کرده

2) آرد را با تخممرغ و کره با همزن زده

3) کره را ذوب کرده بعد آرد را تفت داده شیر و وانیل را اضافه کرده

4) آرد را با پودر قند و شیر مخلوط کرده

 

 در تهیه سوفله تخم مرغ را چگونه با مواد مخلوط میکنیم؟

1) تخم مرغ را کامل با مواد مخلوط کرده

2) سفیده و زرده را جدا کرده و هر کدام را جداگانه با همزن برقی میزنیم.

3) سفیده را زده با مواد مخلوط کرده

4) زرده را زده با مواد مخلوط کرده

 

 در تهیه دسرها ژلاتین در چه موادی حل میشود؟

1) در آب سرد ریخته و روی بخار آب به حالت بنماری حل میکنیم.

2) در شیر حل کرده و میجوشانیم.

3) در خامه حل کرده به مواد اضافه میکنیم.

4) در آب جوش حل کرده به مواد اضافه میکنیم

 

دسرها را با چه موادی تزئین میکنیم؟

1) ترافلها و خامه فرم گرفته

2) میوه های فصل و کمپوتها

3) خلال پسته و خلال بادام

4) تمام موارد صحیح است

 

 اگر ژلاتین دسر را کم بریزیم ………… :

1) دسر سفت میشود.

2) دسر بسته نمیشود

3) دسر خوشمزه تر میشود. 

4) دسر کم شیرینی میشود

 

 دسرها به چند دسته تقسیم میشوند؟

1) سنتی و بین المللی

2) دسرهای شیرین و کمشیرین

3) دسرهای ژلاتینه و پودینگها

4) سنتی مدرن – بین المللی

 

 مهمترین نکات در تهیهی کوفته چه میباشد؟

1) مواد کوفته را کاملاً ورز داده تا چسبندگی لازم را پیدا کند.

2) آب کوفته باید داغ باشد و روی آن را کاملاً بگیرد.

3) حرارت ملایم باشد، در قابلمه نیمه باز باشد و در آخر مقداری از آب آن بماند.

4) تمام موارد صحیح است

 

سبزی مورد استفاده در دلمه برگ مو کدام است؟

1) تره، مرزه، پیازچه، شوید، سیر

2) گشنیز، ترخون، مرزه، اسفناج، سیر

3) اسفناج، گشنیز، پیازچه، سیر

4) تره فرنگی، مرزه، پیازچه، سیر

 

 علت ریختن تخم مرغ در کوفته و شامی چیست؟

1) باعث میشود تا مواد کوفته و شامی به هم نچسبد.

2) باعث پوکی کوفته و شامی میشود.

3) باعث میشود روغن کمتری جذب شود.

4) گزینه ۱و ۲درست است

 

مواد شامی پوک را چگونه آماده میکنیم؟

1) گوشت را داخل کمی روغن و پیاز تفت میدهیم.

2) سیب زمینی را پخته له میکنیم و لپه را پخته چرخ میکنیم.

3) تمام مواد را با تخم مرغ و نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط میکنیم.

4) تمام موارد صحیح است

 

 گوشت را چگونه به شامی اضافه میکنیم؟

1) کمی داخل پیاز و روغن تفت میدهیم بعد به مواد اضافه میکنیم.

2) بخارپز میکنیم بعد به مواد اضافه میکنیم.

3) به حالت بنماری پخته به مواد اضافه میکنیم.

4) به صورت تکه ای به مواد اضافی میکنیم

 

سوالات امتحان فنی حرفه ای آشپزی درجه ۱

 

موقع پخت فلفل دلمه ای چهکار باید کرد؟

1) فلفل دلمه ای را از چند جا با چنگال سوراخ ایجاد میکنیم.

2) به فلفل دلمه ای روغن مایع میزنیم.

3) فلفل دلمه ای بنرا به حالت ماری میپزیم.

4) فلفل دلمه ای را تفت میدهیم

 

مواد تهیه دلمه مو کدامند؟

1) برگمو، گوشت چرخ کرده، برنج، نمک و فلفل

2) لپه، بلغور، کره، غوره یا گوجه سبز، ماست، ادویه

3) سبزی دلمه، خلال سیر سرخ شده، پیاز سرخ شده، زردچوبه

4) تمام موارد صحیح است

 

برای اینکه غذاهای خمیری داخل فر خشک نشود به چه روشی عمل میکنیم؟

1) پس از خارج کردن از فر روی غذا را میپوشانیم.

2) داخل فر یک ظرف کوچک آب جوش قرار میدهیم.

3) روی خمیر آب میپاشیم.

4) بعد از پختن خمیر روی آن آب میپاشیم

 

چرا خمیر فونسه را لای پلاستیک باز میکنیم؟

1) چون خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد.

2) چون خمیر نرم است و اگر روی میز باز شود، به میز کار میچسبد.

3) چون خمیر بدون اینکه به روغن بیافتد راحت باز میشود.

4) همه موارد درست است

 

سوالات امتحان آشپزی درجه یک فنی حرفه ای با جواب

 

در پخت کدام غذاها از خمیر فونسه استفاده میکنیم؟

1) انواع بویرک ترکیه

2) پایها، کیشها،پاتهها، تارتها

3) انواع پیراشکیهای گوشتی

4) انواع کرپها

 

 برای خوشمزه کردن خمیر فونسه …………… اضافه میکنیم:

1) زرده تخم مرغ

2) سفیده تخممرغ

3) پنیر پیتزا

4) نشاسته ذرت

 

پای کلمهی ……….. میباشد که در فرانسه …………. نامیده میشود:

1) فرانسوی – پای

2) انگلیسی – تارت

3) روسی – پاتسر

4) آلمانی – پاته

 

نمونه سوالات آزمون آشپزی درجه ۱

 

در پخت کدام غذا از قالبهای پاندکیک استفاده میکنیم؟

1) پای مرغ و کوکتل

2) کیش قارچ و پیازچه

3) پاته گوشت گوساله

4) کیش لورن

 

اگر خمیر فونسه بعد از پخت خشک بود علت آن چیست؟

1) آرد و نمک خمیر زیاد بوده است.

2) خمیر را کم استراحت دادیم، عمل نیامده است.

3) خمیر را کم ورز دادیم، خوب عمل نیامده است.

4) خمیر را زیاد ورز داده یا کره ما گرم بوده است

 

بعد از آماده کردن خمیر کیش آن را:

1) نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.

2) بلافاصله داخل قالب قرار داده و میپزیم.

3) نیم ساعت در جای گرم استراحت میدهیم.

4) دو ساعت داخل فریزر قرار میدهیم

 

دانلود نمونه سوال آشپزی درجه یک

 

برای درست کردن پاته گوشت گوساله از چه گوشتی استفاده میکنیم؟

1) از قلوه گاه گوساله

2) از فیله گوساله

3) از گوشت چرخ کرده گوساله

4) از گوشت مغز ران گوساله

 

 برای اندود کردن خمیر پای یا پاته از چه موادی استفاده میکنیم؟

1) زرده تخم مرغ

2) روغن مایع

3) زعفران

4) همه موارد

 

برای اینکه خمیر تارت ته قالب زیاد پف نکند چه باید کرد؟

1) خمیر را خیلی نازک باز کرده، کف قالب پهن میکنیم.

2) پس از آنکه کف و دیوارههای قالب را با خمیر پوشاندیم ته آن چنگال میزنیم.

3) پس از آنکه کف و دیوارههای قالب را با خمیر پوشاندیم ته آن آب میپاشیم.

4) پس از آنکه خمیر را پهن کردیم رویش آرد میپاشیم

 

برای تهیه کیش قارچ آن را به چه روشی آماده میکنیم؟

1) شسته، خرد کرده، مقداری آبلیمو زده بعد تفت میدهیم.

2) بخارپز کرده، مقداری آبلیمو زده بعد تفت میدهیم.

3) قارچ را آبپز کرده و به مواد اضافه میکنیم.

4) از کنسرو قارچ استفاده میکنیم

 

چرا خمیر فونسه را لای پلاستیک باز میکنیم؟

1) چون خمیر به آرد اضافی نیاز ندارد.

2) چون خمیر نرم است و اگر روی میز باز شود، به میز کار میچسبد.

3) چون خمیر بدون اینکه به روغن بیافتد راحت باز میشود.

4) همه موارد درست است

 

چرا آرد را الک میکنیم؟

1) چون باعث هوادهی آرد میشود.

2) چون رطوبت آرد گرفته میشود.

3) چون ذرات ناخالصی آرد گرفته میشود.

4) همه موارد درست است

 

مواد لازم برای تهیه پاته گوشت گوساله کدام است؟

1) فیله گوشت گوساله + پیاز داغ + گوجه فرنگی + خمیر فونسه

2) فیله گوشت گوساله + قارچ سرخ شده + پیاز داغ + خمیر فونسه

3) قلوهگاه گوساله + سیبزمینی سرخ شده + پیاز داغ + خمیر فونسه

4) فیله گوشت گوساله + قارچ سرخ شده + پیاز داغ + خمیر هزار لا

 

در تهیه کدام خمیر آن را چند بار تا زده و دوباره باز میکنیم؟

1) خمیر فونسه

2) خمیر کلمی

3) خمیر یوفکا

4) خمیر پاته

 

برای اینکه غذاهای خمیری داخل فر خشک نشود به چه روشی عمل میکنیم؟

1) پس از خارج کردن از فر روی غذا را میپوشانیم.

2) داخل فر یک ظرف کوچک آب جوش قرار میدهیم.

3) روی خمیر آب میپاشیم.

4) بعد از پختن خمیر روی آن آب میپاشیم

 

پنیر مورد استفاده در کیش قارچ و پیازچه چیست؟

1) پنیر لیقوان

2) مخلوطی از پنیر مزهدار و کشدار

3) پنیر صبحانه

4) پنیر فیلافیلا

 

پایها و کیشها جزء …………. میباشند:

1) غذای اصلی

2) دسرها

3) پیش غذا

4) اردورها

 

برای درست کردن دلمه از چه سبزیهایی استفاده میشود؟

1) اسفناج و گشنیز

2) جعفری و شوید

3) سبزیجات معطر

4) سبزی سرخ شده

 

مواد تهیه دلمه بادمجان کدام است؟

1) گوشت، پیاز، لپه، برنج، رب، بادمجان، کره، ادویه، سبزی معطر، نمک و فلفل

2) گوشت، برنج، رب، بادمجان، کره، ادویه، سبزی معطر

3) گوشت، بادمجان، لپه، رب، کره، ادویه، سبزی معطر

4) گوشت، برنج، لپه، رب، کره، ادویه، سبزی معطر

 

گوشت دلمه ها را چگونه آماده میکنیم؟

1) گوشت را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده مخلوط و تفت میدهیم.

2) گوشت را خام به مواد اضافه کرده

3) گوشت را با لپهی پخته به مواد اضافه میکنیم.

4) گوشت به دلمه ها نمیزنیم

 

مواد تهیه دلمه فلفل چه میباشد؟

1) سبزی دلمه، برنج، نمک و فلفل، رب، روغن مایع

2) گوشت، سبزی دلمه، پیاز، برنج، فلفل دلمهای، در چند رنگ، روغن، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل

3) گوشت، سبزی دلمه، پیاز، برنج، روغن مایع، رب

4) گوشت، سبزی دلمه، پیاز، فلفل دلمهای، رب

 

مواد تهیه دلمه گوجه فرنگی کدامند؟

1) گوشت، پیاز، لپه، برنج، رب، گوجه فرنگی سفت، کره، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر

2) لپه، برنج، گوشت، کره، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر

3) گوشت، لپه، کره، ادویه، نمک، فلفل، سبزی معطر

4) گوشت، ادویه، نمک و فلفل، سبزی معطر، گوجه فرنگی

 

مواد تهیه دلمه مو کدامند؟

1) برگمو، گوشت چرخ کرده، برنج، نمک و فلفل

2) لپه، بلغور، کره، غوره یا گوجه سبز، ماست، ادویه

3) سبزی دلمه، خلال سیر سرخ شده، پیاز سرخ شده، زردچوبه

4) تمام موارد صحیح است

 

برای پخت دلمه برگمو داخل قابلمه و روی دلمه ها چه چیزی گذاشته میشـود تـا موقـع پخـت دلمه ها متلاشی نشوند؟

1) کاهو کف قابلمه و روی دلمه ها میگذاریم.

2) بشقاب چینی هم کف قابلمه و هم روی قابلمه

3) نان کف قابلمه و روی قابلمه میگذاریم.

4) چیزی نمیگذاریم، دلمه ها را مرتب میچینیم

ثبت نظر

نظرات ثبت شده

اطلاعات استاندارد آشپزی درجه 1

عنوان فارسی: آشپزی درجه 1
عنوان لاتین: Cooking 1
خوشه: خدمات
گروه: خدمات تغذیه ای
کد استاندارد: 5-31/32/1/3 - 63/61-0
پیش نیاز: ندارد

نمونه مدرک آشپزی درجه 1

نمونه مدرک آشپزی درجه 1 فنی و حرفه ای

آزمون های مرتبط

آزمون شیرینی پز درجه 2

شیرینی پز درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

3275 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون شیرینی پز درجه 1

شیرینی پز درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

456 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون متصدی کافی شاپ

متصدی کافی شاپ

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

546 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزی درجه 1

آشپزی درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

621 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزی درجه 2

آشپزی درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

380 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون کیک ساز و ترساز

کیک ساز و ترساز

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

293 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون دسر ساز بین المللی

دسر ساز بین المللی

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

231 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

318 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

165 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

197 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

500 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

140 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون تولیدکننده سوسیس و کالباس

تولیدکننده سوسیس و کالباس

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

94 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آزمون آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپز درجه 1 دانلود سوالات آشپز درجه 1 فنی حرفه ای آزمون آشپز درجه 1 آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپز درجه 1 آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین آشپز درجه 1 آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آشپز درجه 1 آزمون آنلاین آشپز درجه 1 آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی آشپز درجه 1 آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات آشپز درجه 1 فنی حرفه ای نمونه سوالات آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای نمونه سوالات آشپز درجه 1 ارشاد کتاب مجموعه سوالات آشپز درجه 1 دانلود رایگان کتاب آشپز درجه 1 خرید کتاب آشپز درجه 1 نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی آشپز درجه 1 با جواب رایگان نمونه سوالات آزمون ادواری آشپز درجه 1 نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپز درجه 1 آزمون عملی آشپز درجه 1 آزمون آنلاین آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپز درجه 1 دانلود سوالات آشپز درجه 1 فنی حرفه ای آزمون آشپز درجه 1 آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپز درجه 1 آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آزمون آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپز درجه 1 دانلود سوالات آشپز درجه 1 فنی حرفه ای آزمون آشپز درجه 1 آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپز درجه 1 آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین آشپز درجه 1 آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آشپز درجه 1 آزمون آنلاین آشپز درجه 1 آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی آشپز درجه 1 آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی آشپز درجه 1 آشپز درجه 1 نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 1 فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات آشپز درجه 1 فنی حرفه ای نمونه سوالات آشپز فنی و حرفه ای نمونه سوالات آشپز ارشاد کتاب مجموعه سوالات آشپز دانلود رایگان کتاب آشپز خرید کتاب آشپز نمونه سوالات ازمون آشپز فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی آشپز با جواب رایگان نمونه سوالات ازمون ادواری آشپز نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپز ازمون عملی آشپز ازمون آنلاین آشپز فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای ازمون فنی و حرفه ای ازمون آشپز سوالات ازمون آشپز آشپز فنی حرفه ای فنی حرفه ای آشپز سوالات آشپز ازمون فنی حرفه ای فنی حرفه ای سوالات فنی حرفه ای سوالات آشپز ازمون آشپز دانلود رایگان آشپز امتحات آشپز سوالات امتحان آشپز سوالات آشپزی آشپزی شیرنی پزی درجه یک سوالات ازمون آشپزی آشپزی درجه یک فنی حرفه ای نمونه سوال آشپزی