دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی دسر ساز بین المللی (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی دسر ساز بین المللی به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری دسر ساز بین المللی
آخرین تغییرات
سوال 1: مواد لازم برای تهیه کرم رویال…….
سفیده تخم مرغ- خاک قند
شکر- زده تخم مرغ
تخم مرغ- آب- عسل
تخم مرغ- خاک قند- زعفران
سوال 2: مواد لازم برای تهیه کرم انگلیسی
زرده تخم مرغ- شیر- شکر- وانیل یا ونده پوست لیموترش
تخم مرغ- آرد- پودرقند
سفیده تخم مرغ- شکر- رنده پوست پرتقال
زرده تخم مرغ- آرد- آب- اسانس
سوال 3: مواد لازم برای تهیه شربت کارامل:
پورد قند- سرکه-آب
شکر- آب جوش
سرکه- شکر- آب سرد
قند- آب سرد- آبلیمو
سوال 4: پودینگ چیست؟
یک نوع ماده معطر شیرینی است
یک نوع خمیر است
یک نوع کرم است
یک نوع بستنی است
سوال 5: مواد اولیه فروماژور قهوه عبارتست از:
ژلاتین- زرده تخم مرغ- پودر قهوه- شکر
سفیده تخم مرغ- پودر کاکائو- پودر قهوه- شکر
ژلاتین- تخم مرغ- پودر قهوه- خامه- شکر- آب- وانیل
پودر قهوه- شکر- خامه شیرین شده
سوال 6: برای جدا کردن دسر یا کرم از قالب باید………..
قالب را یک لحظه در آب سرد قرار دهیم
قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنیم
قالب را روی حرارت می گذاریم
قالب را یک لحظه در آب داغ فرو برده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم
سوال 7: برای درست کردن کرم باروارا از……………استفاده می شود.
زرده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ
تخم مرغ کامل
تخم مرغ زده شده
سوال 8: اگر در حین درست کردن دسر ماست،آب آناناس را به شیر داغ اضافه کنیم……..
دسر لطیف تر می شود
دسر شیرین تر می شود
شیر می برد
شیر طعم آناناس می گیرد
سوال 9: برای اینکه کرم کاستارد رویش ببند چه میکنیم؟
پودر قند اضافه می کنیم
شکر رویش می پاشیم
روغن اضافه می گنیم
عسل اضافه می کنیم
سوال 10: پنیر ماسکار پونه در کدام دسر مورد استفاده قرار می گیرد؟
دسر ایتالیایی تیراسیو
کرم آناناس
دسر هلو
کیک سنتی
محتوای فایل دسر ساز بین المللی
⭐️- 141 سوال تستی دسر ساز بین المللی + پاسخنامه
⭐️- 90 نمونه سوال تستی دسر ساز بین المللی
⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي دسر ساز بین المللی
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات دسر ساز بین المللی
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره دسر ساز بین المللی
آزمون دسر ساز بین المللی در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
دسر ساز بين المللي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسر سازي برآيد و بتواند با استفاده از روش هاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسر هايي با كيفيت مطلوب تهيه كند.
فهرست توانايي هاي شغل دسر ساز بین المللی
توانايي تشخيص مواد اوليه مناسب و كاربرد ابزار و ظروف دسر سازي بين المللي
توانايي تشخيص تهيه مواد اوليه مناسب براي خريد حفظ و نگهداري آن تا زمان مصرف
توانايي اندازه گيري مواد اوليه دسر
توانايي روشن كردن فر وتنظيم درجه فر جهت پخت بر اساس نوع آن
توانايي تشخيص و كاربرد خامه در دسر
توانايي آماده كردن مخلوط زرده تخم مرغ با مواد افزودني طبق فرمول
توانايي آماده كردن سفيده تخم مرغ و مخلوط كردن آن
توانايي تهيه چندين نوع دسر بين المللي
توانايي تهيه بستني و موارد مصرف آن
توانايي تهيه انواع كرم
توانايي خنك كردن و برگرداندن دسر
توانايي رعايت نكات حفاظتي و ايمني و بهداشت كار
اگر شما قصد دارید تا در شاخه دسر ساز بین المللی مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه دسر ساز بین المللی
خانم های خانه دار
بازار کار دسر ساز بین المللی
قنادی ها
کیک های خانگی
نمونه سوالات تستی دسر ساز بین المللی از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی دسر ساز بین المللی این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی دسر ساز بین المللی همراه با جواب
نمونه سوالات تستی دسر ساز بین المللی با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون دسر ساز بین المللی آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان دسر ساز بین المللی
نمونه سوالات رایگان آزمون دسر ساز بین المللی با جواب
مواد لازم برای تهیه کرم رویال…….
الف) سفیده تخم مرغ- خاکه قند ✔️
ب) شکر- زده تخم مرغ
ج) تخم مرغ- آب- عسل
د) تخم مرغ- خاک قند- زعفران
مواد لازم برای تهیه کرم انگلیسی
الف) زرده تخم مرغ- شیر- شکر- وانیل یا ونده پوست لیموترش ✔️
ب) تخم مرغ- آرد- پودرقند
ج) سفیده تخم مرغ- شکر- رنده پوست پرتقال
د) زرده تخم مرغ- آرد- آب- اسانس
طرز تهیه شربت کارامل:
الف) شکر را با ارد مخلوط کرده و با اب میگذاریم جوش بیاید
ب) شکر را با کمی آب مخلوط کرده روی آتش قرار داده تا شکر طلایی شود.
ج) روی آن را آب جوش می ریزیم و میگذاریم تا چند قل بزند تا شربت غلیظ شود.
د) ۲و۳ ✔️
مواد لازم برای تهیه شربت کارامل:
الف) پورد قند- سرکه-آب
ب) شکر- آب جوش ✔️
ج) سرکه- شکر- آب سرد
د) قند- آب سرد- آبلیمو
پودینگ چیست؟
الف) یک نوع ماده معطر شیرینی است
ب) یک نوع خمیر است
ج) یک نوع کرم است ✔️
د) یک نوع بستنی است
سوالات امتحان دسرساز بین المللی فنی حرفه ای با پاسخ
نکته مهم در کارامل شدن چیست؟
الف) در این که شبت موقع طلایی شدن نسوزد- چون تلخ شده و قابل استفاده نیست. ✔️
ب) در این که جوش شیرین به آن اضافه کرد تا خوش رنگ شود.
ج) در اینکه موقع جوشیدن کمی زده تخم مرغ به آن اضافه کرد تا طلایی شود.
د) در اینکه زیاد بجوشد تا کاملا قهوه ای شود.
مواد اولیه فروماژور قهوه عبارتست از:
الف) ژلاتین- زرده تخم مرغ- پودر قهوه- شکر
ب) سفیده تخم مرغ- پودر کاکائو- پودر قهوه- شکر
ج) ژلاتین- تخم مرغ- پودر قهوه- خامه- شکر- آب- وانیل ✔️
د) پودر قهوه- شکر- خامه شیرین شده
برای جدا کردن دسر یا کرم از قالب باید………..
الف) قالب را یک لحظه در آب سرد قرار دهیم
ب) قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنیم
ج) قالب را روی حرارت می گذاریم
د) قالب را یک لحظه در آب داغ فرو برده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم ✔️
برای تهیه کرم کارامل تخم مرغ ها را چگونه باید مخلوط کنیم؟
الف) تخم مرغ را با شکر ونمک و همراه با اسانس هم زده و شیر جوشیده را کم کم به آن اضافه می کنیم.
ب) زده تخم مرغ را با شکر هم میزنیم تا غلیظ وکشدار شود و افزایش حجم پیدا کند. ✔️
ج) زرده تخم مرغ را با نیمی از شکر ونمک با درجه کند همزن یا چگال می زنیم.
د) سفیده را با نیمی از شکر زده با کاملا فرم بگیرد.
نمونه سوالات دسرسازی بین المللی فنی حرفه ای با جواب
برای درست کردن کرم باروارا از……………استفاده می شود.
الف) زره تخم مرغ
ب) سفیده تخم مرغ
ج) تخم مرغ کامل
د) تخم مرغ زده شده ✔️
اگر در حین درست کردن دسر ماست،آب آناناس را به شیر داغ اضافه کنیم……..
الف) دسر لطیف تر می شود
ب) دسر شیرین تر می شود
ج) شیر می برد
د) شیر طعم آناناس می گیرد ✔️
برای اینکه کرم کاستارد رویش ببند چه میکنیم؟
الف) پودر قند اضافه می کنیم
ب) شکر رویش می پاشیم ✔️
ج) روغن اضافه می گنیم
د) عسل اضافه می کنیم
پنیر ماسکار پونه در کدام دسر مورد استفاده قرار می گیرد؟
الف) دسر ایتالیایی تیراسیو
ب) کرم آناناس
ج) دسر هلو
د) کیک سنتی ✔️
در تهیه ترامیسو از ……….. استفاده می شود؟
الف) ژلاتین
ب) پنیر پاومزان و ترد ✔️
ج) قهوه غلیظ و کیک و پنیر خامه ای
د) پودر و نشاسته و شکر قهوه ای
گزینه نادرست را در مورد کیک بستنی انتخاب کنید.
الف) در تهیه آن از بستنی استفاده می کنیم.
ب) از کیک اسفنجی استفاده می کنیم.
ج) می توان از میوه های گوناگون برای تزئین استفاده کرد. ✔️
د) از کیک کره ای استفاده می شود.
سوالات دسرساز بین المللی فنی حرفه ای با جواب
چه نوع کرمی با یتیه سیب مصرف می شود؟
الف) کرم تارتار ✔️
ب) کرم کارامل
ج) کرم یانی سیر
د) کرم وانیلی
مواد داخل کیک پنیر کدامند؟
الف) کرم انگلیسی
ب) کرم کارامل ✔️
ج) کرم یانی سیر
د) کرم وانیلی
برای تهیه دسر ماست از کدامیک از موارد زیر استفاده می کنیم؟
الف) ماست پر چرب ✔️
ب) ماست کم چرب
ج) ماست کیسه انداخته
د) دوغ
مواد داخل کیک پنیر کدامند؟
الف) پنیر چدار- شکر- آرد- تخم مرغ ✔️
ب) پنیر فیلادلفیا- شکر آرد- تخم مرغ- خامه
ج) پنیر صبحانه- شکر- آرد- زرده تخم مرغ
د) پنیر فیلا دلفیا- شکر- زرده تخم مرغ
برای کشدار شدن بستنی از……….استفاده می شود.
الف) ثعلب ✔️
ب) وانیل
ج) آگار آگار
د) بکنگ پودر
میوه ها در شارلوت روس به چه شکلی به کار می روند؟
الف) میوه های تازه و خرد شده ✔️
ب) میوه های به صورت کمپوت
ج) خشک و خرد شده
د) میوه های آب بیز
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد دسر ساز بین المللی
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون دسر ساز بین المللی
نمونه مدرک دسر ساز بین المللی
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ