دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی شیرینی پز درجه 2 (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی شیرینی پز درجه 2 به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری شیرینی پز درجه 2
آخرین تغییرات
رتبه 1 گوگل
رتبه یک گوگل نشان دهنده اعتبار و کیفیت محتوای سایت است.
سوال 1: قطر خمیر هزار لا چقدر است و مدت پخت آن کدام گزینه می باشد؟
قطر خمیر هزار لا 3سانت است و درجه 350 می باشد
قطرخمیر هزار لا 1سانتی متر است و درجه حرارت آن تا 400درجه فارنهایت باشد
قطر باید نازک باشد ودرجه معمولی فر باشد
موارد الف وج صحیح می باشد
سوال 2: مواد لازم کرم پاتیسیر کدام گزینه صحیح می باشد ؟
زرده تخم مرغ – شیر – شکر – آرد – وانیل – خامه
سفیده تخم مرغ – آب – آرد – هل
تخم مرغ – شیر – پودر قند
هیچکدام
سوال 3: ماکات کردن شکلات چیست ؟
ذوب کردن شکلات است
مخلوط کردن کاکائو باشیراست
پوشش دادان با شکلات تخته ای است
هیچکدام
سوال 4: ترایفل انگلیسی چیست ؟
یک نوع بستنی است
یک نوع شکلات است
یک نوع دسر است
یک نوع شیرینی است
سوال 5: قالب پاند کیک :
قالب پلمبیر است
قالب کوتاه است
قالب مستطیل دیواره بلند است
قالب گرد است
سوال 6: مهمترین عامل در شیرینی های خشک
اضافه کردن تخم مرغ است
حرارت فر است
سینی های دیواره بلند است
اندازه گیری صحیح والک کردن مواد خشک است
سوال 7: شکر قهوه ای همان شکر .................... است ؟
شکر تصفیه نشده است
شکر کارامل است
شکر تصفیه شده است
هیچکدام
سوال 8: روی کدامیک از شیرینی های ذیل را اندود نمی کنیم ؟
مینیاتوری
نان برنجی
بیسکویت پرتقالی
پادرازی
سوال 9: هنگام پخت خمیر پای برای اینکه خمیر باد نکند چه می کنیم ؟
می توانید وسط خمیر را با چاقو ببرید
با چنگال کف قالب را چند سوراخ می کنیم
می توانید روی خمیر رابکشید
موارد الف و ج صحیح است
سوال 10: مارسیپان چیست؟
مخلوط پودر گردو با تخم مرغ
مخلوط آرد وشیر
مخلوط پودر بادام پودر قند و سفیده تخم مرغ و آبلیمو
پودر نارگیل باتخم مرغ
محتوای فایل شیرینی پز درجه 2
⭐️- 526 سوال تستی شیرینی پز درجه 2 + پاسخنامه
⭐️- 110 نمونه سوال تستی شیرینی پز درجه 2
⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي شیرینی پز درجه 2
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات شیرینی پز درجه 2
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره شیرینی پز درجه 2
آزمون شیرینی پز درجه ۲ در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
اگر شما قصد دارید تا در شاخه شیرینی پز درجه ۲ مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات شیرینی پز درجه ۲ فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه شیرینی پز درجه ۲
خانم های خانه دار
بازار کار شیرینی پز درجه ۲
قنادی ها
کیک های خانگی
نمونه سوالات تستی شیرینی پز درجه ۲ از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون شیرینی پز درجه ۲ فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی شیرینی پزی درجه ۲ این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون شیرینی پز درجه ۲ فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی شیرینی پزی درجه ۲ همراه با جواب
نمونه سوالات تستی شیرینی پز درجه ۲ با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون شیرینی پز درجه ۲ آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان شیرینی پز درجه 2
نمونه سوالات رایگان آزمون شیرینی پزی درجه ۲
فرق بین ژلاتین و پودر آراگا آراگار چیست؟
الف) آکارآکار در یخچال می بنند وژلاتین دمای معمولی
ب) ژلاتین در یخچال می بندد و آگار آگار در دمای معمولی
ج) از ژلاتین در تهیه انواع دسر استفاده میشود از آگارآگار در تهیه ژله میوه ای
د) هیچکدام
چرا رولت در هنگام پیچیدن میشکند؟
الف) به علت نپختن
ب) به علت نازک بودن
ج) به علت زیاد خشک شدن
د) به علت پف کردن
چرا زولبیا خشک و شکننده است؟
الف) غلیظ بودن شیره
ب) حل نشدن نشاسته
ج) به علت کم ماندن زولبیا در شیره
د) رقیق بودن شیره
دانلود رایگان نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲
کاربرد پنجره سیمی در شیرینی چیست؟
الف) برای پختن کیک
ب) برای خنک کردن کیک
ج) برای سالم ماندن کیک
د) هیچکدام
بهترین زمان برای استراحت خیر نخودی چقدر است؟
الف) ۱ ساعت
ب) ۲۴ ساعت
ج) ۱۸ ساعت
د) ۱۰ ساتع
در تهیه اغلب شیرین ها و کیک ها را چند دقیقه قبل روشن میکنیم؟
الف) ۱۵ دقیقه
ب) ۲۰ دقیقه
ج) ۳۵ دقیقه
د) ۴۵ دقیقه
نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲
مدت پخت کیک در ظرفهای دیواره کوتاه مانند سینی حدودا چقدر است؟
الف) ۶۰ دقیقه
ب) ۴۵ دقیقه
ج) ۳۰ دقیقه
د) ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
برای پخت اغلب شیرینی های خشک درجه حرارت فر باید چند درجه سانتیگراد باشد؟
الف) ۲۰۰ درجه سانتیگراد
ب) ۱۵۰ درجه سانتی گراد
ج) ۱۷۵ درجه سانتی گراد
د) ۱۰۰ درجه سانتی گراد
وزن ۱ پیانه آرد و روغن به ترتیب چقدر است؟
الف) ۲۵۰ گرم- ۲۰۰ گرم
ب) ۲۵۰ گرم- ۱۲۵ گرم
ج) ۲۰۰ گرم- ۲۵۰ گرم
د) ۱۲۵ گرم- ۲۰۰ گرم
دانلود رایگان کتاب شیرینی پزی درجه ۲
برای کدام یک از شیرینیهای زیر کف سینی دا کاغذ می اندازیم؟
الف) آب دندان
ب) نخودی چی
ج) کشمشی
د) آلمانی
علت سفت نشدن سفیده تخم مرغ هنگام زدن چیست؟
الف) کهنگی تخم مرغ
ب) چرب بودن کاسه
ج) مخلوط شدن کمی زرده با سفیده
د) همه موارد
اگر در زمان پخت کیک پف آن بخوابد علت چیست؟
الف) آرد کم است
ب) آرد زیاد است
ج) آرد نامرغوب است
د) جوش شیرین یا بکینگ پودر کم است
نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲ فنی و حرفه ای
برای ریختن بیکنیگ در داخل مایه کیک بهتر است آن را با کدام یک مخلوط کنیم؟
الف) روغن
ب) زرده تخم مرغ
ج) سفیده تخم مرغ
د) آرد
در کدام یک از شیرینی های زیر مارملاد یا مربا مصرف میشود؟
الف) قطاب
ب) مشهدی
ج) بیسکویت بادامی
د) نان پیجره ای
کدام یک از شیرین های زیر پس بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خنک نشده نباید دست زد؟
الف) قطاب
ب) گردویی
ج) نخودچی
د) کره ای
دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه دو
زمان پخت کیک در ظرف های دیوار بلند چقدر است?
الف) ۲۰ دقیقه
ب) ۳۵ دقیقه
ج) ۴۵ دقیقه
د) ۶۰ دقیقه
کدام یک از موارد زیر در کیک اسفیجی به کار نمی رود؟
الف) سفیده تخم مرغ
ب) شکر
ج) روغن
د) زرده تخم مرغ
اندود کردن یعنی چه؟
الف) مالیدن زرده تخم مرغ روی شیرینی
ب) مالیدن سفیده تخم مرغ روی شیرینی
ج) مالیدن تخم مرغ کامل روی شیرینی
د) همه موارد
نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲
نام دیگر راحت الحقوم چیست؟
الف) پودینگ میوه
ب) شیر مرغ
ج) میکادو
د) رلگینک
بهترین نوع روغن جامد مورد مصرف قنادی کدام است؟
الف) روغن زرد
ب) روغن نارگیل
ج) روغن صاف و بدون دون
د) روغن آفتابگردان
برای درست کردن پودینگ میوه جنس ظرف بهتر است……باشد؟
الف) مسی
ب) لحابی
ج) تفلون
د) نشکن
نمونه سوالات فنی حرفه ای شیرینی پزی درجه ۲
لیسک در شیرینی پزی چه کاربردی دارد؟
الف) جهت برش کیک
ب) جهت همزدن سفیده تخم مرغ
ج) جهت صاف کردن سطح کیک
د) جهت مخلوط کردن و تمز کردن ظرف کیک
در شیرینیها خشک اگر شکر زیاد باشد؟
الف) شیرینی ترد میشود
ب) خمیر از هم می پاشد
ج) شیرینی سفت میشود
د) شیرینی طلایی میشود
اگر سفیده تخم مرغ را بیش از حد بزنیم…….
الف) کیک سفت میشود
ب) کیک خشک میشود
ج) کیک خشک و شکننده میشود
د) کیک شل میشود
جهت پخت شیرینی های خشک خانگی از……..
الف) طبقه بالا فر استفاده میشود
ب) کف فر استفاده میشود
ج) طبقه وسط فر استفاه میشود
د) هیچکدام
دانلود جزوه شیرینی پزی درجه ۲
خیمر دانمارکی همان…….است؟
الف) خمیر ورقه ای
ب) خمیر ناپلئونی
ج) خمیر نیمه ورقه ای
د) هیجکدام
برای داخل شیرینی دانمارکی چه نوع کرمی استفاده میگردد؟
الف) کرم پاتیسیر
ب) کرم کارامل
ج) کرم کاستارد
د) ۱و۲
در تهیه شیرینی آب دندان بهتراست کره……..
الف) آب نداشته باشد
ب) آب آن سوخته شود
ج) آب داشته باشد
د) ۱و۲
روغن بامیه باید……….و سشربت آن باید……….باشد؟
الف) روغن سر دوشربت گرم
ب) روغن گرم وشربت سرد
ج) روغن ولرم و شربت سرد
د) روغن آفتابگردان و شربت بار
برای ذوب کردن شکلات تختهای چه باید کرد؟
الف) خرده شکلات را درون ظرف و به روش بن ماری ذوب میکنیم
ب) خرده شکلات را با خامه مخلوط کرده روی حرارت مستقیم ذوب میکیم
ج) خرده شکلات را با کمی آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری ذوب میکنیم
د) خرده شکلات را با کمی شیر مخلوط کرده روی حرارت مستفیم ذوب میکنیم
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد شیرینی پز درجه 2
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون شیرینی پز درجه 2
نمونه مدرک شیرینی پز درجه 2
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ