دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی تولیدکننده سوسیس و کالباس (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی تولیدکننده سوسیس و کالباس به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری تولیدکننده سوسیس و کالباس
آخرین تغییرات
رتبه 1 گوگل
رتبه یک گوگل نشان دهنده اعتبار و کیفیت محتوای سایت است.
محتوای فایل تولیدکننده سوسیس و کالباس
⭐️- 94 سوال تستی تولیدکننده سوسیس و کالباس + پاسخنامه
⭐️- استاندارد آزموش شغل تولیدکننده سوسیس و کالباس
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات تولیدکننده سوسیس و کالباس
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره تولیدکننده سوسیس و کالباس
آزمون تولیدکننده سوسیس و کالباس در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
توليد کننده سوسيس و کالباس شغلي است در حوزه صنايع غذايي که قادر به عمل آوري گوشت، مخلوط نمودن درصد خاصي از مواد اوليه با توجه به نوع محصول، امولوسيونه نمودن، لفاف زني و پخت و دود دادن مواد و نيز سرد و بسته بندي کردن آنها مي باشد. توليد کننده سوسيس و کالباس با فروشنده مواد اوليه و توزيع کنندگان فرآورده هاي ووشتي در ارتباط مي باشد.
سر فصل دوره آموزش تولیدکننده سوسیس و کالباس
عمل آوري گوشت
توزين و مخلوط کردن مواد اوليه
امولوسيونه نمودن مواد
لفاف زني
پخت و دود دادن مواد
سرد و بسته بندي نمودن محصول
كالباس: كالباس فرآورده هاي است از گوشت حيواناتي چون گاو، بوقلمون، مرغ، اسب،بره و گوساله تهيه مي گردد . در زبان فارسي به كالباس، جهد دانه ، عصيب، نقانق و جگر آكنده نيز گفته مي شود . برخي كالباس ها ازمخلوط كردن چند نوع گوشت مختلف تهيه مي شود . براي ايجاد طعم هاي گوناگون در كالباس موادي مانند سير، خالل بادام، پسته و زيتون نيز مي افزايند.
- سوسيس: نوعي غذاي آماده است كه از گوشت چرخ كرده به همراه چربي حيواني، نمک، ادويه و گاهي اوقات گياهان معطر تهيه مي شود . معموالً روي سوسيس ها، نوعي پوشش قرار مي گيرد و در قديم اين پوشش را از روده حيوانات تهيه مي كردند . امروزه جنس اين پوشش ها از كالژن يا سلولز پالستيک مي باشد .
اگر شما قصد دارید تا در شاخه تولیدکننده سوسیس و کالباس مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات تولید سوسیس و کالباس فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی و فینگرفود
خانم های خانه دار
نمونه سوالات تستی تولید کننده سوسیس و کالباس از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون تولیدکننده سوسیس و کالباس فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی تولیدکننده سوسیس و کالباس این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون سوسیس و کالباس خانگی فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تولید سوسیس و کالباس با جواب
نمونه سوالات تولید کننده سوسیس و کالباس با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون تولید کننده سوسی و کالباس آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان تولیدکننده سوسیس و کالباس
نمونه سوالات تولید کننده سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای با جواب
لیونر چیست؟
الف) یک نوع سوسیس تند است
ب) یک نوع کالباس است ✔️
ج) یک نوع عمل آوری است
د) یک نوع استیک است
کدامیک از گزینه های زیر برای نمایش خمیر زمینه در کالباس استفاده می شود ؟
الف) پسته
ب) قارچ
ج) هویج
د) هر سه مورد ✔️
تفاوت عمده سوسیس بلغاری با دیگر سوسیس ها چیست ؟
الف) ترکیب ادویه ها
ب) ضخامت سایز ✔️
ج) طعم و مزه
د) بافت
دانلود سوالات امتحان تولید سوسیس و کالباس pdf با جواب
شاخصه اصلی کالباس پپرونی نسبت به دیگر کالباس ها چیست ؟
الف) بافت
ب) تکه های نمایشی
ج) تندی زیاد ✔️
د) بسته بندی متفاوت
استفاده از مواد نگهدارنده در سوسیس وکالباس باعث می شود ....
الف) رنگ محصول قهوه ای شود
ب) ماندگاری محصول بالا برود ✔️
ج) محصول لذیذتر باشد
د) بافت محصول نرم تر باشد
ژامبون گوشتی که نگهدارنده ندارد چه رنگی است ؟
الف) صورتی
ب) سفید
ج) سرخ
د) قهوه ای✔️
کدام سوسیس ترکیبی از گوشت مرغ و گوشت گوساله دارد ؟
الف) هات داگ
ب) فرانکفورتر ✔️
ج) بلغاری
د) کوکتل
سوالات امتحانی فنی حرفه ای تولیدکننده سوسیس و کالباس با پاسخنامه
در کدام محصول مواد داخل روده گوسفند پر می شود ؟
الف) فرانکفورتر
ب) چوریزو ✔️
ج) بلغاری
د) هات داگ
لبرکزه نوعی .... است .
الف) سوسیس آلمانی
ب) سوسیس بلغاری
ج) کالباس اتریشی ✔️
د) کالباس بوقلمون
کدامیک از نام های زیر از محصولات سوسیس وکالباس نیست ؟
الف) چوریزو
ب) سوجوک
ج) ایزوله ✔️
د) لبرکزه
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد تولیدکننده سوسیس و کالباس
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون تولیدکننده سوسیس و کالباس
نمونه مدرک تولیدکننده سوسیس و کالباس
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ