دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی آشپزی درجه 2 (بروزرسانی سال 1401)

دانلود فایل سوالات تستی آشپزی درجه 2 با 380 سوال به همراه پاسخ صحیح

تعداد سوالات 380
تعداد فایل 10
بازدید 2771

نمونه سوالات

سوال 1: حرارت آتش چگونه است؟

حرارت زیاد

حرارت متوسط

حرارت ملایم

بستگی به نوع آتش دارد

سوال 2: چه موردی برای جلوگیری از جلوگیری از میکروب در آشپزخانه اثر مستقیم دارد؟

ضد عفونی کردن

روشن بودن آشپزخانه

گرم بودن آشپزخانه

سرد بودن آشپزخانه

سوال 3: نام دیگر اردورها چیست؟

الف. پیش غذا

ب. غذای گرم

ج. اشتها آور

گزینه الف و ج

سوال 4: جا افتادن خورشت یعنی:

مواد آن پخته ولی آب نداشته باشد

واد نیم پز شده اما خورشت کم آب باشد

خورست غلیظ کم آب و مواد آن پخته باشد

مواد پخته و آبدار باشد

سوال 5: برای آنکه ارزش غذایی گوشت قرمز حفظ گردد چگونه باید آن را شست؟

۱۰ دقیقه در محلول آب و نمک قرار داد بعد در صافی آن را ریخت

نباید آن را شست

کمی سرکه آن ریخت بعد بسته بندی کرد

قبل از خرد کردن آن را شست بعد تکه کرد

سوال 6: مشخصات برنج خوب را بنویسید؟

سفید باشد

شکننده باشد

ری آن کم باشد

به رنگ زرد و بلند و باریک باشد

سوال 7: در کدامیک از غذاهای زیر باید سبزی در غذا زیاد خرد شود؟

آش سبزی

کوکوی سبزی

کلیه آش ها

همه موارد

سوال 8: به چه دلیل بعضی از غذاها در فر باید پخته شود؟

غذا خوشمزه تر می شود

تمام قسمت غذا احتیاج به حرارت همزمان دارد

روی غذا بیشتر طلائی شود

تمام غذا سرخ شود

سوال 9: زمانی ماست به هنگام بستن بریده می شود که……….

کم بودن مایه

زیاد بودن مایه

سرد بودن مایه

داغ بودن مایه

سوال 10: حرارت تند چه اثری روی غذا می گذارد؟

کیفیت غذا را پایین می آورد

غذا زود تر پخته می شود

غذا خوشمزه تر می شود

تمام موارد

محتوای فایل آشپزی درجه 2

⭐️- 380 سوال تستی آشپز درجه 2 + پاسخنامه

⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي آشپز درجه 2

📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد

🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایل‌های این آزمون با وجود کامل‌تر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمون‌ها تعیین شده است و از سایر سایت‌ها با قیمت منصفانه‌تری ارائه می‌شود.

راهنمای خرید فایل سوالات آشپزی درجه 2

این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است

فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست

فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد

برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید

پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید

پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید

در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر می‌کند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید

در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید

درباره آشپزی درجه 2

آزمون آشپزی درجه ۲ در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور

نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری

 

سر فصل دوره آموزش آشپزی درجه ۲

تهیه انواع سس های سرد و گرم

تهیه انواع سوپ و آش

تهیه انواع چلو و پلو

تهیه انواع خورش

تهیه انواع غذا های گوشتی

تهیه برخی غذاهای سنتی

تهیه برخی غذاهای خمیری، پاستا و سس آن

تهیه سالاد، اردور، کاناپ و کوتل میگو و پوره

تهیه دسر

چیدمان میز و سفره

 

اگر شما قصد دارید تا در شاخه آشپزی درجه ۲ مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.

 

مخاطبان این دوره:

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط

کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی

خانم های خانه دار

 

نمونه سوالات تستی آشپزی درجه ۲ از شما یک حرفه ای می سازد

 

با وجود آنکه آزمون آشپزی درجه ۲ فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزیی درجه دو این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.

 

این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون آشپزی درجه ۱ فنی حرفه ای را دارد می باشد.

 

نمونه سوالات تستی آشپزیی درجه دو همراه با جواب

 

نمونه سوالات تستی آشپزی درجه ۲ با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.

 

 محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:

• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین

• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب

 

موفقیت شما را در آزمون آشپزی درجه ۲ آرزومندیم ❤️

نمونه سوالات رایگان آشپزی درجه 2

نمونه سوالات رایگان آزمون آشپزی درجه ۲ با جواب

 

حرارت آتش چگونه است؟

الف) حرارت زیاد

ب) حرارت متوسط

ج) حرارت ملایم ✔️

د) بستگی به نوع آتش دارد

 

چه موردی برای جلوگیری از جلوگیری از میکروب در آشپزخانه اثر مستقیم دارد؟

الف) ضد عفونی کردن ✔️

ب) روشن بودن آشپزخانه

ج) گرم بودن آشپزخانه

د) سرد بودن آشپزخانه

 

نام دیگر اردورها چیست؟

الف) پیش غذا 

ب) غذای گرم

ج) اشتها آور

د) ۱و۳ ✔️

 

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه ۲

 

جا افتادن خورشت یعنی:

الف) مواد آن پخته ولی آب نداشته باشد

ب) مواد نیم پز شده اما خورشت کم آب باشد

ج) خورست غلیظ کم آب و مواد آن پخته باشد ✔️

د) مواد پخته و آبدار باشد

 

از نظر روشنائی آشپزخانه هنگام روز باید چگونه باشد؟

الف) چراغ مهتابی استفاده شود

ب) چراغ مهتابی با نور زرد استفاده شود

ج) دارای نور طبیعی باشد ✔️

د) فرقی نمی کند

 

کوکتل در جه مواقعی استفاده می شود؟

الف) در مهمانی برای شام

ب) برای جشن تولد

ج) عصرانه

د) ۲و۳ ✔️

 

نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

 

در موقع غذاهای آماده چه نکته ای مهمی را باید توجه کرد؟

الف) شکل ظرف

ب) تاریخ تولید و انقضا

ج) اسم کارخانه

د) ۱و۲ ✔️

 

برای آنکه  ارزش غذایی گوشت قرمز حفظ گردد چگونه باید آن را شست؟

الف) ۱۰ دقیقه در محلول آب و نمک قرار داد بعد در صافی آن را ریخت

ب) نباید آن را شست ✔️

ج) کمی سرکه آن ریخت بعد بسته بندی کرد

د) قبل از خرد کردن آن را شست بعد تکه کرد

 

مشخصات برنج خوب را بنویسید؟

الف) سفید باشد

ب) شکننده باشد

ج) ری آن کم باشد

د) به رنگ زرد و بلند و باریک باشد ✔️

 

دانلود کتاب سوالات آشپزی درجه ۲

 

فارنهایت چند برابر مانتی گراد می باشد؟

الف) دو برابر ✔️

ب) سه برابر

ج) چهار برابر

د) شش برابر

 

در کدامیک از غذاهای زیر باید سبزی در غذا زیار خرد شود؟

الف) آش سبزی

ب) کوکوی سبزی ✔️

ج) کلیه آش ها

د) همه موارد

 

اگر خمیر بنیه به میگو بچسبد:

الف) کم بودن آرد ✔️

ب) خیس بودن میگو

ج) کم بودن شیر

د) همه موارد

 

سوالات امتحان آشپزی درجه ۲ فنی حرفه ای با پاسخ

 

به چه دلیل بعضی از غذاها در فر باید پخته شود؟

الف) غذا خوسمزه تر می شود

ب) تمام قسمت غذا احتیاج به حرارت همزمان دارد ✔️

ج) روی غذا بیشتر طلائی شود

د) تمام غذا سرخ شود

 

تیضیم حرارت فر به چه وسیله صورت می گیرد؟

الف) ترموستات ✔️

ب) کلید اجاق گاز

ج) درجه فر گاز

د) حرارت سنج

 

زمانی ماست به هنگام بستن بریده می شود که……….

الف) کم بودن مایه

ب) زیار بودن مایه

ج) سرد بودن مایه

د) داغ بودن مایه ✔️

 

نمونه سوال امتحانی آشپزی درجه ۲

 

کار زمان سنج چیست؟

الف) زمان پخت روی آن تنظیم می شود ✔️

ب) حرارت را تنظیم می کند

ج) درجه حرارت فر را نشان می دهد

د) تمام موارد

 

حرارت تند چه اثری روی غذا می گذارد؟

الف) کیفیت غذا را پایین می آورد ✔️

ب) غذا زود تر پخته می شود

ج) غذل خوشمزه تر می شود

د) تمام موارد

 

برای تهیه شینسل مرغ از چه قسمت مرغ استفاده می شود؟

الف) ماهیچه

ب) کتف مرغ

ج) سینه مرغ ✔️

د) تمام قمست مرغ

 

مدت زمان پخت غذا به چه عواملی بستگی دارد؟

الف) خوب بودن موار

ب) بد بودن مواد

ج) نوع مواد خوراکی  ✔️

د) همه ای موارد

 

آزمون آشپزی درجه 2 با جواب

 

اگر چربی کباب کوبیده زیار شود…………

الف) کباب در سیخ تکه می شود

ب) کباب جمع می شود

ج) کباب نرم می شود ✔️

د) کباب سفت می شود

 

غذاهای ماکارونی مربوط چه کشوری می شود؟

الف) کشور ایران

ب) کشور انگلستان

ج) کشور ایتالیا ✔️

د) کشور آمریکا

 

برای دم کشیدن بریج و پختن حبوبات از چه حرارتی باید استفاده کرد؟

الف) حرارت تند

ب) حرارت متوسط

ج) حرارت مستقیم

د) حرارت غیر مستقیم ✔️

 

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه دو

 

برای ماکارونی قالبی چه نوع پنیر استفاده می شود؟

الف) پنیر لیقوان

ب) پنیر صبحانه

ج) پنیر پیتزا ✔️

د) پنیر سفید

 

چرا باید میوه ها را در یخچال شسته قرار داد؟

الف) تازه تر می ماند

ب) سریع پلاسیده می شود

ج) از آلودگی یخچال جلوگیری می گردد ✔️

د) ۱و۳

 

برای نان باگت از چه آردی استفاده می شود؟

الف) آرد سبوس دار

ب) آرد روشن ✔️

ج) آرد سه صفر

د) آرد کامل

 

آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

 

هنگام پخت کوفته باید در………چگونه باشد

الف) درقابلمه باز باشد ✔️

ب) در قابلمه بسته باشد

ج) در قابلمه نیمه باز باشد

د) در قابلمه محکم باشد

 

مهم ترین موار معدنی در پنیر چیست؟

الف) ویتامین C و ویتامین B

2- کلسیم

ج) کلسیم- آهن- منزیم

د)  کلسیم- فسفر ✔️

 

کارد تیغه بلند و باریک برای چه موردی استفاده می شود؟

الف) لقمه کردن گوشت

ب) ورقه کردن گوشت ✔️

ج) خلال کردن گوشت

د) تمام موارد

 

به چه دلیل نان سنگک کامل ترین نان محسوب می شود؟

الف) چون آرد گندم می باشد

ب) آرد کامل می باشد ✔️

ج) چون آرد سفید و گندم است

د) چون آرد سفید دو صفر است

 

دمای مورد نیاز پختن غذا چه موقع تنظیم می کنیم؟

الف) پس از روشن شدن فر ✔️

ب) بعد از ۱۰ دقیقه

ج) قبل از روشن شدن فر

د) بعد از گرم کردن فر

ثبت نظر

نظرات ثبت شده

علیرضا ستاری: عالی
پاسخ آزمونیا

خوشحالیم که نمونه سوالات مورد توجه شما قرار گرفته است.موفق باشید

اطلاعات استاندارد آشپزی درجه 2

عنوان فارسی: آشپزی درجه 2
عنوان لاتین: Cooking 2
خوشه: خدمات
گروه: خدمات تغذیه ای
کد استاندارد: 5-31/31/2/1
پیش نیاز: ندارد

نمونه مدرک آشپزی درجه 2

نمونه مدرک آشپزی درجه 2 فنی و حرفه ای

آزمون های مرتبط

آزمون شیرینی پز درجه 2

شیرینی پز درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

3275 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون شیرینی پز درجه 1

شیرینی پز درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

456 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون متصدی کافی شاپ

متصدی کافی شاپ

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

546 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزی درجه 1

آشپزی درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

621 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزی درجه 2

آشپزی درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

380 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون کیک ساز و ترساز

کیک ساز و ترساز

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

293 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون دسر ساز بین المللی

دسر ساز بین المللی

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

231 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

318 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

165 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

197 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

500 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

140 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون تولیدکننده سوسیس و کالباس

تولیدکننده سوسیس و کالباس

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

94 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آزمون آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپز درجه 2 دانلود سوالات آشپز درجه 2 فنی حرفه ای آزمون آشپز درجه 2 آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپز درجه 2 آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین آشپز درجه 2 آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آشپز درجه 2 آزمون آنلاین آشپز درجه 2 آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی آشپز درجه 2 آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات آشپز درجه 2 فنی حرفه ای نمونه سوالات آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای نمونه سوالات آشپز درجه 2 ارشاد کتاب مجموعه سوالات آشپز درجه 2 دانلود رایگان کتاب آشپز درجه 2 خرید کتاب آشپز درجه 2 نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی آشپز درجه 2 با جواب رایگان نمونه سوالات آزمون ادواری آشپز درجه 2 نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپز درجه 2 آزمون عملی آشپز درجه 2 آزمون آنلاین آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپز درجه 2 دانلود سوالات آشپز درجه 2 فنی حرفه ای آزمون آشپز درجه 2 آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپز درجه 2 آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آزمون آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپز درجه 2 دانلود سوالات آشپز درجه 2 فنی حرفه ای آزمون آشپز درجه 2 آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپز درجه 2 آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین آشپز درجه 2 آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آشپز درجه 2 آزمون آنلاین آشپز درجه 2 آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی آشپز درجه 2 آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی آشپز درجه 2 آشپز درجه 2 نمونه سوالات آزمون آشپز درجه 2 فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات آشپز درجه 2 فنی حرفه ای نمونه سوالات آشپز فنی و حرفه ای نمونه سوالات آشپز ارشاد کتاب مجموعه سوالات آشپز دانلود رایگان کتاب آشپز خرید کتاب آشپز نمونه سوالات ازمون آشپز فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی آشپز با جواب رایگان نمونه سوالات ازمون ادواری آشپز نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپز ازمون عملی آشپز ازمون آنلاین آشپز فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای ازمون فنی و حرفه ای ازمون آشپز سوالات ازمون آشپز آشپز فنی حرفه ای فنی حرفه ای آشپز سوالات آشپز ازمون فنی حرفه ای فنی حرفه ای سوالات فنی حرفه ای سوالات آشپز ازمون آشپز دانلود رایگان آشپز امتحات آشپز سوالات امتحان آشپز سوالات آشپزی آشپزی شیرنی پزی درجه دو سوالات ازمون آشپزی آشپزی درجه دو فنی حرفه ای نمونه سوال آشپزی