دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز (بروزرسانی سال 1401)

دانلود فایل سوالات تستی کیک ساز و ترساز با 293 سوال به همراه پاسخ صحیح

تعداد سوالات 293
تعداد فایل 8
بازدید 4303

نمونه سوالات

سوال 1: کدامیک از موارد زیر در کیک اسفنجی بکار نمی رود.

روغن

سفیده تخم مرغ

زرده نخم مرغ

شکر

سوال 2: علت چسبندگی رویه کیک چیست؟

بعلت خوب مخلوط نشدن مواد

بعلت زیاد زدن سفیده تخم مرغ

به علت پختن کیک در کمتر از زمان مقرر

به علت زیادی شکر

سوال 3: پودر آکار آگار چه مصرفی دارد؟

برای شیرین شدن شیرینی

برای پوک شدن کیک

برای پف کردن سفیده

برای تزئین کیک و تارت

سوال 4: پنیر خامه ای در کدام کیک مورد استفاده قرار می گیرد؟

کیک فرانسوی

چیز کیک

کیک بادام

کیک بستنی

سوال 5: برای تزئین روی کیک از کدامیک از وسایل زیر استفاده میشود؟

لیسک

قیث و انواع ماسوره

لیسک و ماسوره

همزن و لیسک

سوال 6: در تهیه دسرها چگونه از ورق ژلاتین استفاده می کنیم؟

همراه با شکر- زرده خوب میزنیم و سپس کرم مینماییم.

آب جوش حل کرده بن ماری مینمائیم.

با شیر مخلوط کرده سپس گرم می کنیم.

در آب سرد قرار داده سپس با کمی آب گرم بن ماری می کنیم.

سوال 7: تارت ها و پای ها جزء کدام یک از دسته های زیر می باشد؟

جزء شیرینی های خشک

هر دو دسر هستند

جزء شیرینی های تر

جزء کیک ها هستند

سوال 8: برای تهیه نان خامه ای بهتر است تخم مرغ های آنرا:

فقط یکی اضافه کنیم.

دانه دانه اضافه میکنیم.

ابتدا زرده را اضافه میکنیم.

ابتدا سفیده را اضافه میکنیم

سوال 9: جهت کشدار شدن بستنی از کدامیک از مواد زیر استفاده می گردد؟

کرم تارتار

نمک میوه

ثعلب

آکارآکار

سوال 10: چه میوه ای می توانیم در داخل بستنی استفاده کنیم که حالت یخ زدگی پیدا نکند؟

توت فرنگی

هلو

موز

آناناس

محتوای فایل کیک ساز و ترساز

⭐️- 133 سوال تستی کیک ساز (ترساز) + پاسخنامه

⭐️- 100 نمونه سوال مهم کیک ساز (ترساز) با جواب

⭐️- 60 نمونه سوال تستی کیک ساز (ترساز)

⭐️- جزوه آموزشي کیک ساز (40 صفحه)

📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد

🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایل‌های این آزمون با وجود کامل‌تر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمون‌ها تعیین شده است و از سایر سایت‌ها با قیمت منصفانه‌تری ارائه می‌شود.

راهنمای خرید فایل سوالات کیک ساز و ترساز

این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است

فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست

فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد

برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید

پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید

پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید

در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر می‌کند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید

در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید

درباره کیک ساز و ترساز

آزمون کیک ساز و ترساز در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور

نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری

 

اگر شما قصد دارید تا در شاخه شیرینی کیک ساز - ترساز مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.

 

مخاطبان این دوره:

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط

کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه کیک ساز و ترساز

خانم های خانه دار

 

بازار کار کیک ساز و ترساز

قنادی ها

کیک های خانگی

 

نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز از شما یک حرفه ای می سازد

 

با وجود آنکه آزمون کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.

 

این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای را دارد می باشد.

 

نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز همراه با جواب

 

نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.

 

 محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:

• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین

• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب

 

موفقیت شما را در آزمون کیک ساز و ترساز آرزومندیم ❤️

نمونه سوالات رایگان کیک ساز و ترساز

نمونه سوالات رایگان آزمون کیک ساز ترساز با جواب

کدامیک از موارد زیر در کیک اسفنجی بکارنمی رود.

۱- روغن ✔️

۲- سفیده تخم مرغ

۳- زرده نخم مرغ

۴- شکر

 

علت چسبندگی رویه کیک چیست؟

۱- بعلت خوب مخلوط نشدن مواد

۲- بعلت زیاد زدن سفیده تخم مرغ

۳- به علت پختن کیک در کمتر از زمان مقرر ✔️

۴- به علت زیادب شکر

 

پودر آکار آگار چه مصرفی دارد؟

۱- برای شیرین شدن شیرینی

۲- برای پوک شدن کیک

۳- برای پف کردن سفیده

۴- برای تزئین کیک و تارت ✔️

 

نمونه سوالات کیک ساز ترساز فنی حرفه ای با پاسخ

 

پنیر خامه ای در کدام کیک مورد استفاده قرار می گیرد؟

۱- کیک فرانسوی

۲- چیز کیک ✔️

۳- کیک بادام

۴- کیک بستنی

 

مواد لازم خمیر فوندانت؟

۱- ژلاتین-آب سرد- گلوکز- کلسیرین- پودر قند- رنگ خوراکی ✔️

۲-  نشاسته ذرت- گلوکز- کلسیرین- پودر قند- رنگ

۳- ژلاتین- آب سرد- نشایته ذرت- روغن مایه- پودر قند- رنگ

۴- پودر آگار آگار- پودر قند- کلسیرین- گلوکز- رنگ خوراکی

 

دانلود رایگان کتاب کیک ساز (ترساز)

 

مواد لازم خمیر مارسیپان؟

۱- بادام با پوست- پودر قند سفید- تخم مرغ- اسانس بادام

۲- پودر بادام- شکر ریز- پودر قند- سفیده تخم مرغ- اسانس بادام

۳- پودر بادام- پودر قند- تخم مرغ- گلوکز- اسانس- بادام- آبمیوه ✔️

۴- پودر بادام- پودر قند- زرده- گلاب- اسانس بادلم

 

مواد لازم تهیه کرم کاناش؟

۱- خامه- شکلات- روغن

۲- شکلات- آب- خامه

۳- خامه- شکلات

۴- شکلات-خامه- شربت

 

برای تزئین روی کیک از کدامیک از وسایل زیر استفاده میشود؟

1- لیسک

۲- قیف و انواع  ماسوره ✔️

۳- لیسک و ماسوره

۴- همزن و لیسک

 

سوالات کیک ساز مقدماتی

 

در تهیه دسرها چگونه از ورق ژلاتین استفاده می کنیم؟

۱- همراه با شکر- زرده خوب میزنیم و سپس کرم مینمائیم.

۲- آب جوش حل کرده بن ماری مینمائیم.

۳- با شیر مخلوط کرده سپس گرم می کنیم.

۴- در آب سرد قرار داده سپس با کمی آب گرم بن ماری می کنیم. ✔️

 

تارت ها و پای ها جزء کدام یک از دسته های زیر می باشد؟

۱- جزء شیرینی های خشک

۲- هر دو دسر هستند ✔️

۳- جزء شیرینی های تر

۴- جزء کیک ها هستند

 

برای تهیه نان خامه ای بهتر است تخم مرغ های آنرا:

۱- فقط یکی اضافه کنیم.

۲- دانه دانه اضافه میکنیم. ✔️

۳- ابتدا زرده را اضافه میکنیم.

۴- ابتدا سفیده را اضافه میکنیم

 

نمونه سوالات کیک ساز ترساز فنی حرفه ای

 

جهت کشدار شدن بستنی از کدامیک از مواد زیر استفاده می گردد؟

۱- کرم تارتار

۲- نمک میوه

۳- ثعلب ✔️

۴- آکارآکار

 

چه میوه ای می توانیم در داخل بستنی استفاده کنیم که حالت یخ زدگی پیدا نکند؟

۱- توت فرنگی

۲- هلو

۳- موز

۴- آناناس ✔️

 

نمونه سوالات فنی حرفه ای کیک ساز و ترساز

 

در کدامیک از شرایط زیر هنکام پخت کیک در فر را باز نمی کنیم؟

۱- کیکی که روغن داشته باشد

۲- کیکی که شیر داشته باشد

۳- کیکی که بیکینگ پودر داشته باشد ✔️

۴- کیکی که آب میوه داشته باشد

 

یک پیمانه آرد برابر است با……؟

- ۱۲۵ گرم ✔️

۲- ۱۵۰ گرم

۳- ۲۰۰ گرم

۴- ۱۷۵ گرم

 

کتاب و جزوه کیک ساز ترساز فنی و حرفه ای

 

اکلر نام نوع شیرینی می باشد؟

۱- رولت

۲- لطیفه

۳- نان خامه ای  ✔️

۴- شیرینی خشک

 

مواد لازم لطیفه؟

۱- آرد- تخم مرغ

۲- آرد-شیر- تخم مرغ

۳- آرد- شکر- تخم مرغ- پودر قند- کرم تار تار ✔️

۴- آرد- تخم مرغ- پودر قند

 

کدام یک با بقیه متفاوت است؟

۱- اکلر

۲- نان کلمی

۳- نان خامه ای

۴- نان چای ✔️

 

نمونه سوالات آزمون کیک ساز ترساز

 

مرنگ در تزئین کیک چگونه تهیه می شود؟

۱- پخت روی گاز

۲- با حرارت زیر فر

۳- بن ماری ✔️

۴- گریل

 

برای تهیه کیک و شیرینی دمای تخم مرغ کدامیک از شرایط زیر را باید دارا باشد؟

۱- سرد باشد

۲- هم دمای محیط باشد ✔️

۳- گرم باشد

۴- تخم مرغ زده باشد.

 

قالب پاند کیک چگونه قالبی است؟

۱- دایره

۲- میان تهی

۳- قلب

۴- مکعب مستطیل دایره بلند ✔️

 

کدامیک از موارد زیر اگر زیاد مصرف شود سمی است؟

۱- هل

۲- دارچین

۳- وانیل ✔️

۴- پوست پرتقال

 

برای تزئین کیک از کدام مورد استفاده نمی شود؟

۱- بستنی

۲- فوندانت

۳- خامه ✔️

۴- مارسپیان

 

برای اینکه خامه هنگام برش تمیز و راحت برش داده شود چه باید کرد؟

۱- کارد مورد استفاده راچرب کرد

۲- کارد مورد استفاده را در آب سرد زده شود. ✔️

۳- کارد مورد استفاده در آب گرم زده شود

۴- کارد مورد استفاده را با حارت گرم نمود

 

کاربرد صفحه گردون چسیت؟

۱- برای آماده کردن مایه کیک

۲- برای خنک کردن کیک است.

۳- برای تزئین و صاف کردن کیک است. ✔️

۴- برای ریختن مایه کیک در قالب است.

 

در مدت پخت کیک با چند دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم؟

۱- ۳۰ دقیقه ✔️

۲- ۳۵ دقیقه

۳- ۱۰ دقیقه

۴- پس از سپری شدن ¾ زمان پخت

 

کدامیک از موارد زیر برای تهیه کیک پنیر مناسبتر می باشد؟

۱- پنیر خامه ای ✔️

۲- پنیر گودا

۳- پنیر پیتزا

۴- پنیر ایرانی

 

مواد لازم پای سیب چیست؟

۱- آرد- تخم مرغ- روغن- شکر- سیب- دارچین- وانیل ✔️

۲- آرد- کره- نمک- آب- دارچین- سیب- شکر- آبمیوه

۳- آرد- بکین پودر- روغن مایع- سیب- تخم مرغ

۴- آرد- تخم مرغ- کره- سیب- شکر

 

در تهیه کیک اسفنجی زرده با کدامیک از موار زیر زده می شود؟

۱- آب

۲- بیکینگ پودر

۳- وانیل

۴- شکر ✔️

 

کیک های کره ای را چگونه نگهداری می کنند؟

۱- در جای گرم

۲- ظرف در بسته ✔️

۳- کیسه نایلون

۴- در هوای آزاد

ثبت نظر

نظرات ثبت شده

اطلاعات استاندارد کیک ساز ترساز

عنوان فارسی: کیک ساز ترساز
عنوان لاتین: Wet Confectionarer
خوشه: خدمات
گروه: خدمات تغذیه ای
کد استاندارد: 7512-67-076-1 | 5120/1/19
پیش نیاز: -

نمونه مدرک کیک ساز و ترساز

نمونه مدرک کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای

آزمون های مرتبط

آزمون شیرینی پز درجه 2

شیرینی پز درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

3275 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون شیرینی پز درجه 1

شیرینی پز درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

456 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون متصدی کافی شاپ

متصدی کافی شاپ

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

546 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزی درجه 1

آشپزی درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

621 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزی درجه 2

آشپزی درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

380 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون کیک ساز و ترساز

کیک ساز و ترساز

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

293 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون دسر ساز بین المللی

دسر ساز بین المللی

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

231 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

318 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

165 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

197 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

500 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

140 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون تولیدکننده سوسیس و کالباس

تولیدکننده سوسیس و کالباس

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

94 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آزمون کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای سوالات تستی کیک ساز (ترساز) دانلود سوالات کیک ساز (ترساز) فنی حرفه ای آزمون کیک ساز (ترساز) آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی کیک ساز (ترساز) آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی کیک ساز (ترساز) آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) نمونه سوالات آزمون کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات کیک ساز (ترساز) فنی حرفه ای نمونه سوالات کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای نمونه سوالات کیک ساز (ترساز) ارشاد کتاب مجموعه سوالات کیک ساز (ترساز) دانلود رایگان کتاب کیک ساز (ترساز) خرید کتاب کیک ساز (ترساز) نمونه سوالات آزمون کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی کیک ساز (ترساز) با جواب رایگان نمونه سوالات آزمون ادواری کیک ساز (ترساز) نمونه سوالات فنی حرفه ای کیک ساز (ترساز) آزمون عملی کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای سوالات تستی کیک ساز (ترساز) دانلود سوالات کیک ساز (ترساز) فنی حرفه ای آزمون کیک ساز (ترساز) آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی کیک ساز (ترساز) آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آزمون کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای سوالات تستی کیک ساز (ترساز) دانلود سوالات کیک ساز (ترساز) فنی حرفه ای آزمون کیک ساز (ترساز) آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی کیک ساز (ترساز) آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین کیک ساز (ترساز) آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی کیک ساز (ترساز) آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی کیک ساز (ترساز) کیک ساز (ترساز) نمونه سوالات آزمون کیک ساز (ترساز) فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات کیک ساز (ترساز) فنی حرفه ای نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای نمونه سوالات کیک ساز و ترساز ارشاد کتاب مجموعه سوالات کیک ساز و ترساز دانلود رایگان کتاب کیک ساز و ترساز خرید کتاب کیک ساز و ترساز نمونه سوالات ازمون کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز با جواب رایگان نمونه سوالات ازمون ادواری کیک ساز و ترساز نمونه سوالات فنی حرفه ای کیک ساز و ترساز ازمون عملی کیک ساز و ترساز ازمون آنلاین کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای ازمون فنی و حرفه ای ازمون کیک ساز و ترساز سوالات ازمون کیک ساز و ترساز کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای فنی حرفه ای کیک ساز و ترساز سوالات کیک ساز و ترساز ازمون فنی حرفه ای فنی حرفه ای سوالات فنی حرفه ای سوالات کیک ساز و ترساز ازمون کیک ساز و ترساز دانلود رایگان کیک ساز و ترساز امتحات کیک ساز و ترساز سوالات امتحان کیک ساز و ترساز سوالات کیک ساز و ترساز کیک ساز و ترساز کیک ساز و ترساز سوالات ازمون کیک ساز و ترساز کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای نمونه سوال کیک ساز و ترساز نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای نمونه سوالات کیک ساز و ترساز با جواب سوالات کیک ساز و ترساز با جواب