دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی کیک ساز و ترساز به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری کیک ساز و ترساز
آخرین تغییرات
سوال 1: کدامیک از موارد زیر در کیک اسفنجی بکار نمی رود.
روغن
سفیده تخم مرغ
زرده نخم مرغ
شکر
سوال 2: علت چسبندگی رویه کیک چیست؟
بعلت خوب مخلوط نشدن مواد
بعلت زیاد زدن سفیده تخم مرغ
به علت پختن کیک در کمتر از زمان مقرر
به علت زیادی شکر
سوال 3: پودر آکار آگار چه مصرفی دارد؟
برای شیرین شدن شیرینی
برای پوک شدن کیک
برای پف کردن سفیده
برای تزئین کیک و تارت
سوال 4: پنیر خامه ای در کدام کیک مورد استفاده قرار می گیرد؟
کیک فرانسوی
چیز کیک
کیک بادام
کیک بستنی
سوال 5: برای تزئین روی کیک از کدامیک از وسایل زیر استفاده میشود؟
لیسک
قیث و انواع ماسوره
لیسک و ماسوره
همزن و لیسک
سوال 6: در تهیه دسرها چگونه از ورق ژلاتین استفاده می کنیم؟
همراه با شکر- زرده خوب میزنیم و سپس کرم مینماییم.
آب جوش حل کرده بن ماری مینمائیم.
با شیر مخلوط کرده سپس گرم می کنیم.
در آب سرد قرار داده سپس با کمی آب گرم بن ماری می کنیم.
سوال 7: تارت ها و پای ها جزء کدام یک از دسته های زیر می باشد؟
جزء شیرینی های خشک
هر دو دسر هستند
جزء شیرینی های تر
جزء کیک ها هستند
سوال 8: برای تهیه نان خامه ای بهتر است تخم مرغ های آنرا:
فقط یکی اضافه کنیم.
دانه دانه اضافه میکنیم.
ابتدا زرده را اضافه میکنیم.
ابتدا سفیده را اضافه میکنیم
سوال 9: جهت کشدار شدن بستنی از کدامیک از مواد زیر استفاده می گردد؟
کرم تارتار
نمک میوه
ثعلب
آکارآکار
سوال 10: چه میوه ای می توانیم در داخل بستنی استفاده کنیم که حالت یخ زدگی پیدا نکند؟
توت فرنگی
هلو
موز
آناناس
محتوای فایل کیک ساز و ترساز
⭐️- 331 سوال تستی کیک ساز (ترساز) + پاسخنامه
⭐️- 219 سوال تستی آزمون دانشی کیک ساز تالیف سازمان فنی و حرفه ای + پاسخنامه
⭐️- 830 نمونه سوال مهم کیک ساز (ترساز) با پاسخ صحیح تشریحی و تک گزینه
⭐️- 60 نمونه سوال تستی کیک ساز (ترساز) بدون جواب
⭐️- جزوه آموزشي کیک ساز (40 صفحه)
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات کیک ساز و ترساز
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره کیک ساز و ترساز
آزمون کیک ساز و ترساز در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
بیش از 1400 سوال کیک ساز و تر ساز
شامل آزمون دانشی تالیف سازمان فنی و حرفه ای با پاسخ (مرجع سوالات)
اگر شما قصد دارید تا در شاخه شیرینی کیک ساز - ترساز مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه کیک ساز و ترساز
خانم های خانه دار
بازار کار کیک ساز و ترساز
قنادی ها
کیک های خانگی
نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون کیک ساز و ترساز فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز همراه با جواب
نمونه سوالات تستی کیک ساز و ترساز با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون کیک ساز و ترساز آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان کیک ساز و ترساز
نمونه سوالات رایگان آزمون کیک ساز ترساز با جواب
کدامیک از موارد زیر در کیک اسفنجی بکارنمی رود.
۱- روغن ✔️
۲- سفیده تخم مرغ
۳- زرده نخم مرغ
۴- شکر
علت چسبندگی رویه کیک چیست؟
۱- بعلت خوب مخلوط نشدن مواد
۲- بعلت زیاد زدن سفیده تخم مرغ
۳- به علت پختن کیک در کمتر از زمان مقرر ✔️
۴- به علت زیادب شکر
پودر آکار آگار چه مصرفی دارد؟
۱- برای شیرین شدن شیرینی
۲- برای پوک شدن کیک
۳- برای پف کردن سفیده
۴- برای تزئین کیک و تارت ✔️
نمونه سوالات کیک ساز ترساز فنی حرفه ای با پاسخ
پنیر خامه ای در کدام کیک مورد استفاده قرار می گیرد؟
۱- کیک فرانسوی
۲- چیز کیک ✔️
۳- کیک بادام
۴- کیک بستنی
مواد لازم خمیر فوندانت؟
۱- ژلاتین-آب سرد- گلوکز- کلسیرین- پودر قند- رنگ خوراکی ✔️
۲- نشاسته ذرت- گلوکز- کلسیرین- پودر قند- رنگ
۳- ژلاتین- آب سرد- نشایته ذرت- روغن مایه- پودر قند- رنگ
۴- پودر آگار آگار- پودر قند- کلسیرین- گلوکز- رنگ خوراکی
دانلود رایگان کتاب کیک ساز (ترساز)
مواد لازم خمیر مارسیپان؟
۱- بادام با پوست- پودر قند سفید- تخم مرغ- اسانس بادام
۲- پودر بادام- شکر ریز- پودر قند- سفیده تخم مرغ- اسانس بادام
۳- پودر بادام- پودر قند- تخم مرغ- گلوکز- اسانس- بادام- آبمیوه ✔️
۴- پودر بادام- پودر قند- زرده- گلاب- اسانس بادلم
مواد لازم تهیه کرم کاناش؟
۱- خامه- شکلات- روغن
۲- شکلات- آب- خامه
۳- خامه- شکلات
۴- شکلات-خامه- شربت
برای تزئین روی کیک از کدامیک از وسایل زیر استفاده میشود؟
۱- لیسک
۲- قیف و انواع ماسوره ✔️
۳- لیسک و ماسوره
۴- همزن و لیسک
سوالات کیک ساز مقدماتی
در تهیه دسرها چگونه از ورق ژلاتین استفاده می کنیم؟
۱- همراه با شکر- زرده خوب میزنیم و سپس کرم مینمائیم.
۲- آب جوش حل کرده بن ماری مینمائیم.
۳- با شیر مخلوط کرده سپس گرم می کنیم.
۴- در آب سرد قرار داده سپس با کمی آب گرم بن ماری می کنیم. ✔️
تارت ها و پای ها جزء کدام یک از دسته های زیر می باشد؟
۱- جزء شیرینی های خشک
۲- هر دو دسر هستند ✔️
۳- جزء شیرینی های تر
۴- جزء کیک ها هستند
برای تهیه نان خامه ای بهتر است تخم مرغ های آنرا:
۱- فقط یکی اضافه کنیم.
۲- دانه دانه اضافه میکنیم. ✔️
۳- ابتدا زرده را اضافه میکنیم.
۴- ابتدا سفیده را اضافه میکنیم
نمونه سوالات کیک ساز ترساز فنی حرفه ای
جهت کشدار شدن بستنی از کدامیک از مواد زیر استفاده می گردد؟
۱- کرم تارتار
۲- نمک میوه
۳- ثعلب ✔️
۴- آکارآکار
چه میوه ای می توانیم در داخل بستنی استفاده کنیم که حالت یخ زدگی پیدا نکند؟
۱- توت فرنگی
۲- هلو
۳- موز
۴- آناناس ✔️
نمونه سوالات فنی حرفه ای کیک ساز و ترساز
در کدامیک از شرایط زیر هنکام پخت کیک در فر را باز نمی کنیم؟
۱- کیکی که روغن داشته باشد
۲- کیکی که شیر داشته باشد
۳- کیکی که بیکینگ پودر داشته باشد ✔️
۴- کیکی که آب میوه داشته باشد
یک پیمانه آرد برابر است با……؟
- ۱۲۵ گرم ✔️
۲- ۱۵۰ گرم
۳- ۲۰۰ گرم
۴- ۱۷۵ گرم
کتاب و جزوه کیک ساز ترساز فنی و حرفه ای
اکلر نام نوع شیرینی می باشد؟
۱- رولت
۲- لطیفه
۳- نان خامه ای ✔️
۴- شیرینی خشک
مواد لازم لطیفه؟
۱- آرد- تخم مرغ
۲- آرد-شیر- تخم مرغ
۳- آرد- شکر- تخم مرغ- پودر قند- کرم تار تار ✔️
۴- آرد- تخم مرغ- پودر قند
کدام یک با بقیه متفاوت است؟
۱- اکلر
۲- نان کلمی
۳- نان خامه ای
۴- نان چای ✔️
نمونه سوالات آزمون کیک ساز ترساز
مرنگ در تزئین کیک چگونه تهیه می شود؟
۱- پخت روی گاز
۲- با حرارت زیر فر
۳- بن ماری ✔️
۴- گریل
برای تهیه کیک و شیرینی دمای تخم مرغ کدامیک از شرایط زیر را باید دارا باشد؟
۱- سرد باشد
۲- هم دمای محیط باشد ✔️
۳- گرم باشد
۴- تخم مرغ زده باشد.
قالب پاند کیک چگونه قالبی است؟
۱- دایره
۲- میان تهی
۳- قلب
۴- مکعب مستطیل دایره بلند ✔️
کدامیک از موارد زیر اگر زیاد مصرف شود سمی است؟
۱- هل
۲- دارچین
۳- وانیل ✔️
۴- پوست پرتقال
برای تزئین کیک از کدام مورد استفاده نمی شود؟
۱- بستنی
۲- فوندانت
۳- خامه ✔️
۴- مارسپیان
برای اینکه خامه هنگام برش تمیز و راحت برش داده شود چه باید کرد؟
۱- کارد مورد استفاده راچرب کرد
۲- کارد مورد استفاده را در آب سرد زده شود. ✔️
۳- کارد مورد استفاده در آب گرم زده شود
۴- کارد مورد استفاده را با حارت گرم نمود
کاربرد صفحه گردون چسیت؟
۱- برای آماده کردن مایه کیک
۲- برای خنک کردن کیک است.
۳- برای تزئین و صاف کردن کیک است. ✔️
۴- برای ریختن مایه کیک در قالب است.
در مدت پخت کیک با چند دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم؟
۱- ۳۰ دقیقه ✔️
۲- ۳۵ دقیقه
۳- ۱۰ دقیقه
۴- پس از سپری شدن ¾ زمان پخت
کدامیک از موارد زیر برای تهیه کیک پنیر مناسبتر می باشد؟
۱- پنیر خامه ای ✔️
۲- پنیر گودا
۳- پنیر پیتزا
۴- پنیر ایرانی
مواد لازم پای سیب چیست؟
۱- آرد- تخم مرغ- روغن- شکر- سیب- دارچین- وانیل ✔️
۲- آرد- کره- نمک- آب- دارچین- سیب- شکر- آبمیوه
۳- آرد- بکین پودر- روغن مایع- سیب- تخم مرغ
۴- آرد- تخم مرغ- کره- سیب- شکر
در تهیه کیک اسفنجی زرده با کدامیک از موار زیر زده می شود؟
۱- آب
۲- بیکینگ پودر
۳- وانیل
۴- شکر ✔️
کیک های کره ای را چگونه نگهداری می کنند؟
۱- در جای گرم
۲- ظرف در بسته ✔️
۳- کیسه نایلون
۴- در هوای آزاد
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد کیک ساز ترساز
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون کیک ساز و ترساز
نمونه مدرک کیک ساز و ترساز
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ