دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی کباب زن و تخته کار (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی کباب زن و تخته کار به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری کباب زن و تخته کار
رتبه 1 گوگل
رتبه یک گوگل نشان دهنده اعتبار و کیفیت محتوای سایت است.
محتوای فایل کباب زن و تخته کار
⭐️- 141 سوال تستی کباب زن و تخته کار + پاسخنامه
⭐️- استاندارد مهارت و آزموش کباب زن و تخته کار
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات کباب زن و تخته کار
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره کباب زن و تخته کار
آزمون کباب زنی و تخته کاری در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
كباب زن و تخته كار كسي است كه بتواند از عهده شناسايي مواد اوليه و ابزار كار مناسب، پاك كردن، شستشو، خرد كردن (انواع برش ها) بدون ايجاد آلودگي صوتي، آماده سازي مواد اوليه با در نظر گرفتن صرفه اقتصادي، تشخيص و تهيه سسهاي مورد نياز و پخت انواع كباب با كيفيت مطلوب برآيد.
سر فصل دوره آموزش کباب زنی و تخته کاری
توانايي تشخيص عوامل محيط كار مناسب براي كباب زني
توانايي روشن كردن گريل، باربيكيو، كباب پز و تنظيم درجه حرارت آن بر اساس نوع كباب
توانايي پاك كردن و شستشوي انواع گوشت
توانايي اندازه گيري حجم و وزن مواد اوليه مصرفي در آشپزخانه
توانايي آماده سازي انوع گوشت و شناخت گوشت
توانايي آماده سازي مواد اوليه انواع كباب
توانايي تهيه انواع كباب و تزيين آن
توانايي تعيين مراحل و زمان انجام كار
توانايي تعيين ابزار كار
توانايي رعايت نكات حفاظتي و ايمني بهداشت كار
توانايي بازرسي و كنترل درستي انجام كار
توانايي بكارگيري رفتار حرفه اي
توانايي بكارگيري تحولات فناوري
۱۴ توانايي بكارگيري فنون اقتصاد و بهره وري
۱۵ توانايي بهره گيري از اصول ارگونومي و حفظ تندرستي
اگر شما قصد دارید تا در شاخه کباب زن و تخته کار مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات کباب زنی فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی و کباب زنی
خانم های خانه دار
نمونه سوالات کباب زنی و تخته کاری از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون کباب زنی و تخته کاری فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوال کباب زنی و تخته کاری این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون کباب زنی و تخته کاری فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات کباب زنی با جواب
نمونه سوالات تخته کار و کباب زن با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون کباب زنی و تخته کاری آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان کباب زن و تخته کار
نمونه سوالات رایگان کباب زن فنی و حرفه ای با جواب
سیخ کباب بهتر است از چه جنسی باشد؟
الف) چوبی
ب) استیل ✔️
ج) آهنی
د) مسی
از گریل چه استفاده ای می شود؟
الف) برای سرخ کردن
ب) برای بخار پز کردن
ج) برای دودی کردن
د) برای کباب کردن گوشت و مرغ ✔️
برای کباب برگ از چه گوشتی استفاده می شود؟
الف) ران گوساله
ب) راسته گوسفندی ✔️
ج) فیله گوساله و راسته گوسفندی
د) سردست
بافت کدام قسمت گوشت نرم تر می باشد؟
الف) راسته ✔️
ب) فیله
ج) ماهیچه
د) سردست
سوالات امتحان کباب زن و تخته کار ادواری فنی و حرفه ای
کدامیک از ترازوها دقیق تر است؟
الف) عقربه ای
ب) وزنه ای
ج) دستی
د) دیجیتالی ✔️
گوشت چرخ کرده را تا چه زمانی میتوان در یخچال نگهداری کرد؟
الف) یک شبانه روز ✔️
ب) دو روز
ج) چهار ساعت
د) یک هفته
برای برش گوسفند قصاب ابتدا ..............
الف) ران را جدا می کند
ب) سردست را جدا می کند
ج) گردن آن را جدا می کند
د) ابتدا گوسفند را دوشقه می کند ✔️
معمولا برای تهیه کباب چوبی از چه چوبی استفاده میشود؟
الف) چوب درخت گردو یا انار
ب) چوب درخت انار یا انجیر ✔️
ج) چوب درخت آلوبالو یا گردو
د) چوب انجیر یامو
علت ورز دادن کباب کوبیده چیست؟
الف) تا مواد مخلوط شود
ب) چسبندگی پیدا کند
ج) ورز دادن لازم ندارد
د) تا مواد مخلوط شود و چسبندگی پیدا کند. ✔️
برای تهیه کباب شیشلیک از چه گوشتی استفاده می شود.
راسته بدون استخوان
راسته گوسفند با استخوان ✔️
فیله گوسفندی
مغز ران
مناسب ترین سس برای روی جوجه کباب بعد از پخت؟
آبلیمو وکره
کره و آب زعفران ✔️
زعفران و آبلیمو
نیاز به سس ندارد
سوالات اصلی فنی و حرفه ای کباب با جواب
برای تهیه کباب کوبیده کدام فلفل مناسب تر است؟
فلفل قرمز
فلفل سیاه نکوبیده
فلفل سفید
فلفل سیاه کوبیده ✔️
مواد لازم برای سس کباب برگ ؟
آبلیمو و آب زعفران
کره آب شده و آب زعفران ✔️
آب پیاز و آب زعفران
رب گوجه و کره
برای مرینید کردن جوجه کباب پیاز آن را……….
خلال کرده ✔️
ساطوری ریز
چرخ کرده
رنده کرده
برای تهیه کباب کوبیده پیاز آن را ………..
خلالی درشت
رنده شده بدون آب ✔️
رنده شده درشت
ساطوری شده
علت ورز دادن کباب کوبیده چیست؟
تا مواد مخلوط شود
چسبندگی پیدا کند
ورز دادن لازم ندارد
تا مواد مخلوط شود و چسبندگی پیدا کند. ✔️
برای تهیه جوجه بدون استخوان از چه قسمتهایی استفاده می شود؟
سینه بدون استخوان
ران بدون استخوان
از سینه و فیله مرغ ✔️
ماهیچه مرغ
کدامیک از گوشتهای زیر برای باقالی پلو مناسب است؟
راسته
فیله
قلوگاه
ماهیچه ✔️
برای تهیه کباب کوبیده از چه گوشتی استفاده می شود؟
قلوه گاه گوسفندی
سردست گوساله
از راسته چرخ شده
قلوه گاه گوسفندی و سردست گوساله ✔️
برای اینکه کباب کوبیده از سیخ جدا نشود؟
باید گوشت را نخودی چرخ کرد
نمک گوشت را زیاد بریزیم
گوشت را دوبار چرخ کرده و خوب ورز داده
چربی گوشت را زیاد می ریزیم ✔️
برای کباب کوبیده بعد از پخت از چه سسی استفاده می شود؟
آبلیمو
کره و آب زعفران ✔️
کره و آب پیاز
سس گوجه و کره
برای تهیه سس مخصوص جوجه کباب از موادی می توان استفاده کرد؟
زعفران، خامه ، نمک ، فلفل، آب پیاز ، آبلیمو
زعفران، آبلیمو، آب پیاز، فلفل ، روغن زیتون ، نمک ✔️
زعفران، ماست خامه ای ، نمک و فلفل ، آبلیمو
نمک ، زعفران، پیاز ، خامه
آموزش کباب کوبیده اصل با جواب + pdf
مناسب ترین سس برای کباب میگو با سبزیجات کدام است؟
ریحان ، گشنیز موسیر، سرکه ، زعفران ، نمک و فلفل
شنبلیله ، تره ، جعفری ، سیر، سرکه، برگ بو ، نمک و فلفل
گشنیز، آویشن ، سیر ، جعفری ، آبلیمو ، برگ بو ، نمک و فلفل ، ماء الشعیر ✔️
تره ، آویشن ، شوید ، آبلیمو، زعفران ، نمک و فلفل
سس مناسب فیله کباب چیست ؟
اس کره و جعفری ✔️
سس کچاپ و شوید
سس سویا و سیر
سس گوجه فرنگی
معمولا برای عطر و طعم کباب تابه ای از چه ادویه ای استفاده میشود؟
زعفران و دارچین
فلفل سیاه و زعفران ✔️
پودر زیره و زردچوبه
هل و زردچوبه
کدامیک از موارد زیر در تهیه سس و آماده سازی بعضی از کباب ها کاربرد دارد؟
رازیانه
میحک
سس سویا ✔️
هل سائیده
معمولا برای چرب و آبدار شدن سطح کباب چه ماده ای با قلم مو روی کباب مالیده میشود؟
آب جوش
کره ذوب شده
زعفران و کره آب شده ✔️
سرکه و زعفران
یکی از عوامل بسیار مهم در هنگام پخت کبابها؟
آشنایی با روشن نمودن کباب پز
وزن استاندارد کباب مورد نظر
تنظیم درجه کباب پز بر اساس نوع کباب ✔️
آشنایی با روشن نمودن کباب پژو وزن استاندارد کباب مورد نظر
پنیر مناسب برای کباب کردن چیست؟
پنیر هلندی
پنیر پارمسان
پنیر کبابی ✔️
پنیر فتا
چه کبابی روی زغال خوشمزه تر می شود؟
جوجه – جوجه حسینی
کوبیده – کباب سبزیجات
برگ-ماهی
جوجه و کوبیده و برگ ✔️
علت ورز دادن بیش از حد کباب کوبیده ؟
خوشمزه تر می شود
نرم می شود.
چسبندگی بیشتر ✔️
حجم زیاد می گیرد
مواد لازم برای تهیه کباب حسینی؟
گوشت چرخ کرده پیاز گوجه دنبه نمک و فلفل
گوشت سردست پیاز گوجه – دنبه نمک و فلفل
گوشت راسته پیاز گوجه دنبه – فلفل دلمه ای نمک ✔️
گوشت راسته گوشت مرغ نمک فلفا – گوجه
برای مزه دار شدن بلدرچین از چه موادی استفاده میشود؟
آبلیمو زنجبیل سیر – روغن مایع – ماست – نمک و فلفل ✔️
کشک – آبلیمو – سیر – موسیر روغن مایع نمک و فلفل
سرکه قرمز سیر نمک و فلفل
آبلیمو نمک فلفل زنجبیل روغن جامد آبکرده
مواد لازم برای مرینید کردن ماهی کبابی؟
آبلیمو نمک فلفل – کره ✔️
روغن زیتون آب نارنج
آبلیمو آب زعفران سرکه
آبلیمو روغن رب گوجه
برای تهیه کباب حسینی از چه گوشتی استفاده می شود؟
راسته یا مغرران ✔️
فیله گوسفندی
سردست گوسفندی
قلوه گاه گوسفندی
برای خوش طعم کردن گوشت برگ بهتر است چه کنیم؟
گوشت را در آبلیمو و فلفل قرار می دهیم
با پیاز کمی تفت داده
با کمی نمک مزه دار میکنیم
با آب پیاز یا خلال پیاز و روغن زیتون و فلفل مزه دار میکنیم ✔️
بهترین نوع پخت برای کباب چیست؟
آتش زغال ✔️
باربیکیو
گریل
منقل گازی
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد كباب زنی و تخته كاری
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون کباب زن و تخته کار
نمونه مدرک کباب زن و تخته کار
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ