نمونه سوالات آشپزی مخصوص روز

دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی آشپزی مخصوص روز (سال 1403)

دانلود فایل سوالات تستی آشپزی مخصوص روز به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری آشپزی مخصوص روز

تعداد سوالات 220
تعداد فایل 7

محتوای فایل آشپزی مخصوص روز

⭐️- 150 سوال تستی آشپزی مخصوص روز + پاسخنامه

⭐️- 70 نمونه سوال تستی آشپزی مخصوص روز

⭐️- استاندارد آموزش شایستگی آشپزی مخصوص روز

📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد

🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایل‌های این آزمون با وجود کامل‌تر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمون‌ها تعیین شده است و از سایر سایت‌ها با قیمت منصفانه‌تری ارائه می‌شود.

راهنمای خرید فایل سوالات آشپزی مخصوص روز

این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است

فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست

فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد

برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید

پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید

پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید

در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر می‌کند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید

در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید

درباره آشپزی مخصوص روز

آزمون آشپزی مخصوص روز در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور

نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری

 

آشپز روز كسي است كه بتواند از عهده تهيه انواع اردور، سالاد، سوپ، املت، ساندويچ، پوره، ژيگو، استيك، پنكيك با گوشت، شاتو بريان، تهيه گولاش، انواع همبرگر، پيراشكي گوشت، ماكاروني و ... برآيد

 

اگر شما قصد دارید تا در شاخه آشپزی مخصوص روز مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.

 

مخاطبان این دوره:

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط

کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی

خانم های خانه دار

 

نمونه سوالات تستی آشپزی مخصوص روز از شما یک حرفه ای می سازد

 

با وجود آنکه آزمون آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپز روز یک این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.

 

این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی و همچنین آزمون ادواری  آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای را دارد می باشد.

 

نمونه سوالات تستی آشپزی روز با جواب

 

نمونه سوالات تستی آشپزی مخصوص روز با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.

 

 محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:

• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین

• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب

 

موفقیت شما را در آزمون آشپزی مخصوص روز آرزومندیم ❤️

نمونه سوالات رایگان آشپزی مخصوص روز

نمونه سوالات رایگان آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای

در سالاد مرغ و کرفس، کرفس را چگونه آماده می‌کنیم؟

الف) بخارپز

ب) ساقه کرفس

ج) سرخ می‌کنیم

د) ریز خرد شده برگ و ساقه‌های جوان

 

کدام گزینه مواد اولیه راتاتوی می‌باشد؟

الف) بادنجان، کدو، سیب زمینی، سیر، گوشت ماهیچه

ب) بادنجان، کدو، سیب زمینی، سیر، سینه مرغ

ج) بادنجان، کدو، سیب زمینی، سیر، فلفل دلمه، سبزی معطر

د) بادنجان، کدو، سیب زمینی، سیر، فیله ماهی

 

جهت تهیه اردور مرغ و بادام ………..

الف) سینه مرغ را آب‌پز کرده و چرخ می‌کنیم.

ب) از بادام شور شده استفاده می‌کنیم.

ج) می‌توان از مخلوط ژامبون مرغ و گوشت استفاده کرد.

د) همه موارد فوق صحیح است.

 

در سالاد لوبیا سفید می‌توانیم …………… استفاده کنیم.

الف) از لوبیای قرمز به جای سفید

ب) از گوجه فرنگی پوره شده

ج) از سبزی‌های معطر

د) حتماً از فیله گوجه فرنگی

 

در مورد پوره اسفناج کدام گزینه صحیح است؟

الف) شیر را به پوره اسفناج اضافه نمی‌کنیم چون پوره شل می‌شود.

ب) شیر را به همراه آرد ذرت به پوره اسفناج اضافه می‌کنیم تا پوره شل نشود.

ج) اسفناج را با آب می‌پزیم.

د) گزینه ب و ج صحیح است.

 

نمونه سوالات آشپز مخصوص روز

 

در مورد سالاد روس کدام گزینه نادرست است؟

الف) از هویج پخته و نگینی خرد شده استفاده می‌کنیم.

ب) از خیار نگینی خرد شده استفاده می‌کنیم.

ج) از نخودفرنگی و کنسرو ذرت و سیب زمینی آب‌پز استفاده می‌کنیم.

د) از گوشت قرمز آب‌پز استفاده می‌کنیم.

 

سالاد کاردینال ترکیبی از ………. است.

الف) خیارشور – مغز کاهو – مغز کرفس – ژامبون – فیله گوجه فرنگی – سس مایونز

ب) برنج دم کشیده – کالباس – گردو – خیار شور – مغز کاهو – مغز کرفس – سس گوجه – سس مایونز – سرکه

ج) سس مایونز – سس گوجه – سینه مرغ – برنج دم کشیده – خیار شور

د) گزینه الف و ج صحیح است.

 

سس مخصوص لازانیا کدام است؟

الف) مایونز

ب) هزارجزیره

ج) سفید

د) قارچ

 

سالاد نی‌سواز مربوط به کدام کشور است؟

الف) ایتالیا

ب) فرانسه

ج) ترکیه

د) چین

 

در تهیه سس باتارد کدام گزینه صحیح است؟

الف) آب گوشت – زرده تخم مرغ – خامه – کره – آرد – آبلیمو تازه

ب) خامه – سفیده تخم مرغ – تخم مرغ کامل – کره

ج) آرد – تخم مرغ – خامه – کره – آبلیمو

د) فلفل نیم‌کوب سیاه – شکر- زرده تخم مرغ – خامه

 

دانلود نمونه سوالات آزمون آشپز مخصوص روز

 

جهت تهیه سوپ تره فرنگی ………. استفاده می‌کنیم.

الف) فقط از برگ تره فرنگی

ب) ریشه، ساقه و برگ تره فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد کرده

ج) از تره فرنگی ساطوری شده

د) فقط ریشه تره فرنگی

 

از خمیر بنیه برای سرخ کردن چه گوشت‌هایی استفاده می‌کنیم؟

الف) گوشت قرمز

ب) گوشت ماهی و گوشت قرمز

ج) گوشت سفید

د) همه موارد فوق صحیح است.

 

برای پخت سبزیجاتی از قبیل نخود فرنگی – لوبیا سبز – اسفناج – برای اینکه رنگ طبیعی خود را از دست ندهند از چه ماده‌ای استفاده می‌کنند؟

الف) چند قطره رنگ سبز خوراکی

ب) جوش شیرین

ج) نمک میوه

د) جوهر لیمو

 

جهت تهیه پاته مرغ …………

الف) مرغ را با آب و نمک و ادویه و پیاز می‌پزیم تا آبش به حد یک لیوان برسد.

ب) مرغ را تکه تکه کرده و از استخوان جدا می‌کنیم.

ج) قارچ را ورق ورقه کرده و  کمی در روغن تفت می‌دهیم و به مرغ اضافه می‌کنیم.

د) همه موارد فوق صحیح است.

 

در تهیه سس پتاژ مارچوبه از کدام آرد استفاده می‌کنیم؟

الف) سیب زمینی

ب) آرد برنج

ج) آرد گندم

د) آرد نخودچی 

دانلود رایگان نمونه سوالات آشپز مخصوص روز

 

برای درست کردن ژیگو از ………… استفاده می‌کنیم؟

الف) گوشت ماهیچه و سیر

ب) گوشت گردن و سیر

ج) گوشت مغز ران گوساله یا ران گوسفند و سیر

د) گوشت سردست و سیر

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا چیست؟

الف) آب – آرد

ب) آب – آرد – روغن

ج) روغن – آرد – تخم مرغ

د) شیر – آرد – روغن – بکینگ پودر یا مایه خمیر

 

برای غلیظ شدن سوپ‌های مختلف بهتر است از چه سسی استفاده نماییم؟

الف) سس کچاپ

ب) سس مایونز

ج) سس سفید

د) سس تند

 

گزینه صحیح را در مورد پیراشکی گوشت انتخاب کنید؟

الف) در خمیر آن فقط از روغن مایع و نمک استفاده می‌شود.

ب) خمیر به تنهایی در روغن فراوان سرخ می‌شود.

ج) داخل خمیر مقداری مایه گوشتی ریخته، به صورت بقچه درآورده و سرخ می‌کنیم.

د) گزینه الف و ب صحیح است.

 

تفاوت پتاژ و نسومه در …………… می‌باشد.

الف) غلظت آن

ب) در کنسومه از پاستا استفاده می‌شود.

ج) در پتاژ پنیر استفاده می‌شود.

د) همه موارد

 

نمونه سوالات آشپز مخصوص روز فنی و حرفه ای

 

بهترین رتی با چه گوشتی آماده می‌شود؟

الف) با فیله گوساله یا گاو

ب) گوشت مغز ران

ج) گوشت چرخ کرده

د) گوشت گردن

 

در تهیه گولاش از ……….. استفاده می‌شود.

الف) سینه مرغ

ب) ران مرغ

ج) گوشت مغز ران گوسفند و یا گوساله بی‌استخوان

د) گوشت گوساله چرخ شده

 

دانلود سوالات امتحان ادواری آشپزی روز - رایگان 

 

ژلاتین به چه منظوری در دسرها استفاده می‌شود؟

الف) برای بسته شدن

ب) برای کش‌دار شدن

ج) برای طعم

د) برای خوشرنگ شدن

 

برای اینکه قارچ در هنگام طبخ تیره نشود از چه ماده‌ای استفاده می‌کنیم؟

الف) کره

ب) آبلیمو

ج) نمک

د) ادویه

 

از یک کیلو سبزی تازه پس از خشک کردن چه مقدار سبزی به دست می‌آید؟

الف) ۱۰۰ گرم

ب) ۷۵ گرم

ج) ۵۰ گرم

د) حدود ۱۵۰ گرم

 

در تهیه کروکت مرغ ………..

الف) از سینه مرغ خام چرخ شده استفاده می‌شود.

ب) می‌توان از سیب زمینی خام و پخته استفاده نمود.

ج) از تخم مرغ آب‌پز رنده شده استفاده می‌شود.

د) از برنج آبکش شده استفاده می‌شود.

 

نام دیگر سس هزارجزیره چیست؟

الف) تازن لند

ب) باتارد

ج) فرانسوی

د) مایونز

 

پوست زبان را در چه مرحله‌ای برمی‌داریم؟

الف) قبل از پخت

ب) در حین پخت

ج) پس از خنک شدن

د) بعد از پخت و داغ

 

ماکارونی غذای اصلی کدام کشور است؟

الف) آمریکا

ب) ایتالیا

ج) اسپانیا

د) آلمان

 

نام دیگر خمیر تابه‌ای یا پنکک چیست؟

الف) کرپ

ب) بنیه

ج) پای

د) فوتدا

 

کاناپس قارچ جزء کدامیک از مواد زیر است؟

الف) دسر

ب) نوشیدنی

ج) اردور

د) غذای اصلی

 

برای تهیه استیک از چه قسمتی از گوشت استفاده می‌شود؟

الف) ران

ب) ماهیچه

ج) سردست

د) فیله

نمونه سوالات ادواری آشپز مخصوص روز

 

مرغ پجارستکی چه نوع غذایی است؟

الف) کوفته

ب) دلمه

ج) شامی

د) خوراک

 

میگو در ماکارانی با میگو به چه صورت آماده می‌شود؟

الف) ابتدا مزه‌دار و سپس آب‌پز می‌کنیم.

ب) ابتدا سرخ و سپس مزه‌دار می‌کنیم.

ج) ابتدا مزه‌دار و سپس سرخ می‌کنیم.

د) ابتدا آب‌پز و سپس مزه‌دار می‌کنیم.

 

برای تهیه کباب برگ بهتر است از چه نوع گوشتی استفاده کنیم؟

الف) سردست

ب) ران

ج) گردن

د) راسته یا فیله

 

مایه وسط کراکت کدامیک از مواد زیر است؟

الف) سبزیجات

ب) مرغ

ج) گوشت چرخ شده

د) گوشت تکه‌ای

 

ماکارونی غذای اصلی کدام کشور است؟

الف) آمریکا

ب) ایتالیا

ج) اسپانیا

د) آلمان

 

کوکتل میگو جزء کدامیک از دسته‌های زیر می‌باشد؟

الف) غذای اصلی

ب) دسر

ج) پیش غذا

د) سالاد

 

در سالاد کلم و هویج، هویج به چه صورتی استفاده می‌شود؟

الف) پخته حبه‌ای

ب) خلالی خام

ج) پخته خلالی

د) خام حبه‌ای

 

برای تهیه ترشی گلپر از کدامیک از موارد زیر استفاده می‌شود؟

الف) ساقه

ب) گل

ج) میوه

د) برگ

 

ثبت نظر

نظرات ثبت شده

اطلاعات استاندارد آشپزى مخصوص- روز

عنوان فارسی: آشپزى مخصوص- روز
عنوان لاتین: Daily Cooking
خوشه: خدمات
گروه: خدمات تغذیه ای
کد استاندارد: 5-31/31/1/2
پیش نیاز: ندارد

نمونه مدرک آشپزی مخصوص روز

نمونه مدرک آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای

آزمون های مرتبط

آشپز سنتی (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

318 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفه‌‌ای

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

546 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

آشپز ملل (فنی و حرفه‌ای)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

165 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

آشپزی درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

621 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

آشپزی درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

380 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

آشپزی مخصوص روز

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

220 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

تولیدکننده سوسیس و کالباس

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

94 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

دسر ساز بین المللی

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

350 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

سالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

191 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

شیرینی پز درجه 1

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

456 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

شیرینی پز درجه 2

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

3275 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

شیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

780 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

متصدی کافی شاپ

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

968 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

کباب زن و تخته کار

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

141 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه

کیک ساز و ترساز

دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای

1440 سوال با پاسخ
تستی چهار گزینه‌ای با پاسخنامه
آزمون آشپزي آزمون آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپزی مخصوص روز دانلود سوالات آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای آزمون آشپزی مخصوص روز آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپزی مخصوص روز آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی آشپزی مخصوص روز آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز نمونه سوالات آزمون آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای نمونه سوالات آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای نمونه سوالات آشپزی مخصوص روز ارشاد کتاب مجموعه سوالات آشپزی مخصوص روز دانلود رایگان کتاب آشپزی مخصوص روز خرید کتاب آشپزی مخصوص روز نمونه سوالات آزمون آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی آشپزی مخصوص روز با جواب رایگان نمونه سوالات آزمون ادواری آشپزی مخصوص روز نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپزی مخصوص روز آزمون عملی آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپزی مخصوص روز دانلود سوالات آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای آزمون آشپزی مخصوص روز آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپزی مخصوص روز آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آزمون آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای سوالات تستی آشپزی مخصوص روز دانلود سوالات آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای آزمون آشپزی مخصوص روز آزمون آزمایشی آزمون آزمایشی آشپزی مخصوص روز آزمون آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آزمون آنلاین آتلیه آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین آزمایشی فنی و حرفه ای آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین آشپزی مخصوص روز آزمون آنلاین فنی و حرفه ای آزمون تستی آزمون تستی آشپزی مخصوص روز آزمون دوره های چاپ آزمون دوره های فنی و حرفه ای آزمون فنی و حرفه ای آزمون من آزمون مهارت های فنی و حرفه ای امتحان تستی امتحان تستی آشپزی مخصوص روز آشپزی مخصوص روز نمونه سوالات آزمون آشپزی مخصوص روز فنی و حرفه ای با جواب دانلود نمونه سوالات آشپزی مخصوص روز فنی حرفه ای نمونه سوالات آشپز فنی و حرفه ای نمونه سوالات آشپز ارشاد کتاب مجموعه سوالات آشپز دانلود رایگان کتاب آشپز خرید کتاب آشپز نمونه سوالات ازمون آشپز فنی و حرفه ای نمونه سوالات تستی آشپز با جواب رایگان نمونه سوالات ازمون ادواری آشپز نمونه سوالات فنی حرفه ای آشپز ازمون عملی آشپز ازمون آنلاین آشپز فنی و حرفه ای سوالات فنی و حرفه ای ازمون فنی و حرفه ای ازمون آشپز سوالات ازمون آشپز آشپز فنی حرفه ای فنی حرفه ای آشپز سوالات آشپز ازمون فنی حرفه ای فنی حرفه ای سوالات فنی حرفه ای سوالات آشپز ازمون آشپز دانلود رایگان آشپز امتحات آشپز سوالات امتحان آشپز سوالات آشپزی آشپزی شیرنی پزی درجه یک سوالات ازمون آشپزی آشپزی درجه یک فنی حرفه ای نمونه سوال آشپزی