دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
آخرین تغییرات
سوال 1: نام دیگر مارگاریت چیست؟
پیتزا نونا
پیتزا ایتالیایی
پیتزا پنیر
هیچکدام
سوال 2: ماده اصلی پیتزا تونا چیست؟
ماهی- نمک – سوسیس
همبرگر – نمک – تن ماهی
تن ماهی – قارچ – فلفل دلمه ای
قارچ – نمک – همبرگر
سوال 3: پیتزا ایتالیایی به دلیل داشتن خمیر نازک باید در کجا طبخ شود؟
در روی سنگ
در روی میز استیل
در آشپزخانه
در رستوران ها
سوال 4: از متداول ترین فرهای پیتزا در دنیا کدام است؟
پیتزا ریلی
پیتزا ایتالیایی
پیتزا آمریکایی
فرهای پیتزای آونی
سوال 5: در فرهای پیتزای ریلی برای پخت چه نوع پیتزایی استفاده میشود؟
پیتزا نونا
پیتزا ایتالیایی
پیتزا آمریکایی
پیتزا سبزیجات
سوال 6: مواد اصلی خمیر پیتزا چیست؟
آرد- روغن – شیر – خمیر مایه – نمک
آرد- روغن – شیر – نمک
روغن – شیر – خرما – آرد
همه موارد
سوال 7: گوشت همبرگر را تا چه وقت تفت می دهیم تا مطمئن شویم پخته است؟
تا وقتی که رنگ آن قرمز شود
تا وقتی رنگ آن قهوه ای شود
تا وقتی رنگ آن زرد شود
تا وقتی رنگ آن سیاه شود
سوال 8: ماده اصلی میگو برگر چیست؟
میگوی زنده – سیر – پیاز – نمک
میگوی زنده – گوشت – سیر- فلفل
میگوی چرخ شده- پیاز – سیر رنده شده، نمک- فلفل
هیچکدام
سوال 9: مواد لازم برای ماهی برگر چیست؟
ماهی زنده – پیاز سیر رنده شده نمک
ماهی چرخ کرده – پیاز – سیر رنده شده – نمک – فلفل
ماهی چرخ کرده – سیر رنده شده – فلفل – روغن
ماهی – گوشت بریان – نمک – فلفل – آرد
سوال 10: میگوبرگر چیست؟
نوعی سرو میگویی پخته است
نوعی ملخ میگوست
نوعی همبرگر است که در ترکیب آن از گوشت میگو استفاده شده است
نوعی میگوی کباب شده است که به صورت ساندویچ گرم سرو میشود
محتوای فایل آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
⭐️- 546 سوال تستی آشپز غذاهای فوری (فست فود) + پاسخنامه
⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي آشپز غذاهای فوری (فست فود)
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
آشپز غذاهاي فوري كسي است كه از عهده تهيه مواد اوليه با كيفيت مناسب برآيد و از شرايط نگهداري آن اطلاعات كامل داشته باشد و همچنين بتواند با استفاده از ابزار و تجهيزات و دستگاههاي مخصوص از عهده آماده سازي پخت، بسته بندي و نگهداري غذاهاي فوري در ۱۵ دقيقه برآيد.
سر فصل دوره آموزش آشپز غذاهای فوری (فست فود)
توانايي تشخيص عوامل موثر كار و موقعيت مكاني فعاليت
توانايي رعايت بهداشت محيط كار و نظافت فردي و عمومي طبق اصل GHP
توانايي بكارگيري وسايل و ابزار و دستگاه هاي مختلف آماده سازي و پخت در آشپزخانه صنعتي و نيمه صنعتي
توانايي شستشو و ضدعفوني و سرويس و نگهداري وسايل دستگاههاي طبق اصولGHP
توانايي تهيه و آماده سازي مواد اوليه مورد نياز
توانايي توزين و اندازه گيري مواد اوليه
توانايي تهيه انواع ساندويچ گرم
توانايي تهيه انواع ساندويچ سرد
توانايي تهيه انواع پيتزا
توانايي آماده سازي غذاهاي پرسي
توانايي بسته بندي انواع غذا براي سرو خارج از رستوران
توانايي تشخيص روش هاي مناسب نگهداري مواد اوليه و غذاهاي آماده
توانايي پيشگيري از حوادث و رعايت اصول ايمني محيط كار
اگر شما قصد دارید تا در شاخه آشپز غذاهای فوری (فست فود) مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات فست فود فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی
خانم های خانه دار
نمونه سوالات تستی آشپز غذاهای فوری (فست فود) از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزی فوری فست فود این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون آشپزی فوری فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات فست فود با جواب
نمونه سوالات فست فود (آشپز غذاهای فوری) با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون فست فود آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
نمونه سوالات رایگان آشپز غذاهای فوری با جواب
نام دیگر مارگاریت چیست؟
الف ) پیتزا نونا
ب ) پیتزا ایتالیایی
ج) پیتزا پنیر ✔️
د) هیچکدام
ماده اصلی پیتزا تونا چیست؟
الف ) ماهی- نمک – سوسیس
ب ) همبرگر – نمک – تن ماهی
ج) تن ماهی – قارچ – فلفل دلمه ای ✔️
د) قارچ – نمک – همبرگر
پیتزا ایتالیایی به دلیل داشتن خمیر نازک باید در کجا طبخ شود؟
الف) در روی سنگ ✔️
ب) در روی میز استیل
ج) در آشپزخانه
د) در رستوران ها
از متداول ترین فرهای پیتزا در دنیا کدام است؟
الف ) پیتزا ریلی ✔️
ب ) پیتزا ایتالیایی
ج) پیتزا آمریکایی
د) فرهای پیتزای آونی
نمونه سوالات فست فود فنی حرفه ای با جواب
در فرهای پیتزای ریلی برای پخت چه نوع پیتزای استفاده میشود؟
الف ) پیتزا نونا
ب ) پیتزا ایتالیایی
ج) پیتزا آمریکایی ✔️
د) پیتزا سبزیجات
مواد اصلی خمیر پیتزا چیست؟
الف ) آرد- روغن – شیر – خمیر مایه – نمک ✔️
ب) آرد- روغن – شیر – نمک
ج) روغن – شیر – خرما – آرد
د) همه موارد
گوشت همبرگر را تا چه وقت تفت می دهیم تا مطمئن شویم پخته است؟
الف ) تا وقتی که رنگ آن قرمز شود
ب ) تا وقتی رنگ آن قهوه ای شود ✔️
ج) تا وقتی رنگ آن زرد شود
د) تا وقتی رنگ آن سیاه شود
ماده اصلی میگو برگر چیست؟
الف ) میگوی زنده – سیر – پیاز – نمک
ب ) میگوی زنده – گوشت – سیر- فلفل
ج) میگوی چرخ شده- پیاز – سیر رنده شده، نمک- فلفل ✔️
د) هیچکدام
سوالات امتحان آشپز فوری فنی حرفه ای با جواب
مواد لازم برای ماهی برگر چیست؟
الف ) ماهی زنده – پیاز سیر رنده شده نمک
ب) ماهی چرخ کرده – پیاز – سیر رنده شده – نمک – فلفل ✔️
ج) ماهی چرخ کرده – سیر رنده شده – فلفل – روغن
د) ماهی – گوشت بریان – نمک – فلفل – آرد
میگوبرگر چیست؟
الف) نوعی سرو میگویی پخته است
ب ) نوعی ملخ میگوست
ج ) نوعی همبرگر است که در ترکیب آن از گوشت میگو استفاده شده است
د) نوعی میگوی کباب شده است که به صورت ساندویچ گرم سرو میشود. ✔️
برای سرخ کردن گوشت رست بیف چه نوع حرارتی و مقدار روغن باید چقدر باشد؟
الف ) حرارت زیاد – روغن کم
ب ) حرارت کم روغن کم
ج) حرارت ملایم – روغن متوسط ✔️
د) حرارت زیاد – روغن کم
اگر گوشت رست بیف جوان و ترم باشد بدون اضافه کردن چه چیزی سرخ میشود و می پزد؟
الف ) آب ✔️
ب) روغن
ج) نمک
د) ادویه جات
سوالات آزمون فنی حرفه ای آشپز فوری (فست فود) با پاسخ
بیفتک………………… است؟
الف ) نوعی همبرگر مخصوص
ب ) گوشت فیله یا راسته کم کوبیده ✔️
ج ) نوعی پیتزا
د) نوعی ماهی کباب
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد آشپزی غذاهای فوری
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
نمونه مدرک آشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ