دانلود (pdf) نمونه سوالات تستی آشپز سنتی (فنی و حرفهای) (سال 1403)
دانلود فایل سوالات تستی آشپز سنتی (فنی و حرفهای) به همراه پاسخ صحیح - دانلود نمونه سوالات ادواری آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
آخرین تغییرات
سوال 1: کدام مواد در تهیه دلمه فلفل استفاده می شود؟
گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه اي
سبزي دلمه
هرسه مورد
سوال 2: در دلمه پیاز- پیاز آن چگونه باشد؟
پیاز بزرگ یک اندازه
پیاز کوچک
پیاز بزرگ دراندازه مختلف
هیچکدام
سوال 3: کدام مورد در شامی پوك مورد استفاده قرار می گیرد؟
گوشت
لپه
تخم مرغ
هر سه مورد
سوال 4: سبزي با قلا پلو کدام است؟
گشنیز
شوید
جعفري
نعناع
سوال 5: سبزي باقلا قاتوق کدام است؟
شوید
نعناع
جعفري
شنبلیله
سوال 6: مواد اصلی خورشت کرفس کدام است؟
گوشت – کرفس- پیاز- چاشنی:نمک وفلفل- نعنا- جعفري
گوشت – کرفس- کنگر- زعفران- آبلیمو- نمک وفلفل
گوشت – کرفس- لپه- سیب زمینی- نمک وفلفل
گوشت- سیب زمینی- کرفس- نمک وفلفل
سوال 7: مقدار کالري موجود در 100 گرم سیب زمینی چقدر است؟
13
19
136
78
سوال 8: براي غلظت اکثر سوپها از چه چیز استفاده می شود؟
نشاسته
پوره
آبگوشت
سس سفید
سوال 9: در خورش بامیه از چه نوع گوشتی استفاده می شود؟
گوشت ماهیچه
گوشت چرخ کرده
گوشت راسته
فرقی نمیکند
سوال 10: گوشت قرمز را تا چه حدي باید پخت (مخصوصا براي کوبیده)؟
قسمت درونی آن قهوه اي شود
قسمت بیرونی برشته شود
قسمت درونی آن قرمز باشد
هر سه مورد
محتوای فایل آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
⭐️- 150 سوال تستی آشپز سنتی + پاسخنامه
⭐️- 68 نمونه سوال تک جواب آشپز سنتی با جواب
⭐️- 100 نمونه سوال تستی آشپز سنتی
⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي آشپز سنتی
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
آزمون آشپز سنتی در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
آشپز سنتي كسي است كه بتواند مواد اوليه سالم و با كيفيت را تشخيص دهد و بعد از خريد و مراحل آماده سازي مواد اوليه به بهترين شيوه از عهده طبخ دسر و غذاي آماده طبق دستورالعمل مربوطه برآيد.
فهرست توانايي هاي شغل آشپز سنتي
توانايي آماده سازي سبزيجات وصيفي جات
توانايي تشخيص ابزار و تجهيزات مورد نياز آشپزي سنتي
توانايي توزين يا پيمانه كردن مواد مختلف
توانايي تهيه املت
توانايي پخت غذاهاي سفره خانه
توانايي پخت اعضاء اجزاء گوسفند يا گوساله
توان پخت انواع كتلت وكوكو
توانايي پخت برنج سفيد (چلو)
توانايي پخت برنج مخلوط (پلو)
توانايي تهيه انواع ته چين
توانايي پخت انواع خورش
توانايي پخت انواع كوفته
توانايي پخت انواع دلمه
توانايي تهيه انواع آش
توانايي رعايت نكات حفاظتي وايمني و بهداشت كار
اگر شما قصد دارید تا در شاخه آشپز سنتی مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات امتحان آشپز سنتی فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه آشپزی
خانم های خانه دار
نمونه سوالات تستی آشپز سنتی از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون آشپز سنتی فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی آشپزی سنتی این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون آشپز سنتی فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی آشپزی سنتی همراه با جواب
نمونه سوالات تستی آشپز سنتی با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه از موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون آشپز سنتی آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
نمونه سوالات آزمون آشپزی سنتی
کدام مواد در تهیه دلمه فلفل استفاده می شود؟
الف) گوشت چرخ کرده
ب) فلفل دلمه اي
ج) سبزي دلمه
د) هرسه مورد ✔️
در دلمه پیاز- پیاز آن چگونه باشد؟
الف)پیاز بزرگ یک اندازه ✔️
ب) پیاز کوچک
ج) پیاز بزرگ دراندازه مختلف
د) هیچکدام
کدام مورد در شامی پوك مورد استفاده قرار می گیرد؟
الف) گوشت
ب) لپه
ج) تخم مرغ
د) هر سه مورد ✔️
سبزي با قلا پلو کدام است؟
الف) گشنیز
ب) شوید ✔️
ج) جعفري
د) نعناع
سبزي باقلا قاتوق کدام است؟
الف) شوید ✔️
ب) نعناع
ج) جعفري
د) شنبلیله
مواد اصلی خورشت کرفس کدام است؟
الف) گوشت – کرفس- پیاز- چاشنی:نمک وفلفل- نعنا- جعفري ✔️
ب) گوشت – کرفس- کنگر- زعفران- آبلیمو- نمک وفلفل
ج) گوشت – کرفس- لپه- سیب زمینی- نمک وفلفل
د) گوشت- سیب زمینی- کرفس- نمک وفلفل
مقدار کالري موجود در 100 گرم سیب زمینی چقدر است؟
الف)31
ب)19
ج)136
د)78 ✔️
براي غلظت اکثر سوپها از چه چیز استفاده می شود؟
الف) نشاسته
ب) پوره
ج) آبگوشت
د) سس سفید ✔️
در خورش بامیه از چه نوع گوشتی استفاده می شود؟
الف) گوشت ماهیچه ✔️
ب) گوشت چرخ کرده
ج) گوشت راسته
د) فرقی نمیکند
گوشت قرمز را تا چه حدي باید پخت (مخصوصا براي کوبیده)؟
الف) قسمت درونی آن قهوه اي شود ✔️
ب) قسمت بیرونی برشته شود
ج) قسمت درونی آن قرمز باشد
د) هر سه مورد
معیار انتخاب گوشت جهت تهیه کوفتهها چیست؟
الف) پرچرب یک بار چرخ شده
ب) کم چرب و چرخ شده
ج) بدون چربی و دوبار چرخ شده
د) بدون چربی و یک بار چرخ شده
جهت تهیه پیاز داغ در چه مرحلهای هم زدن را شروع میکنیم؟
الف) از ابتدای سرخ شدن
ب) از وقتی پیازها سبک شده و بالا بیاید
ج) در آخرین مرحله
د) از ابتدا هم میزنیم تا به هم نچسبد
پیاز داغ علاوه بر طعم دهی در خورش چه امتیاز دیگری دارد؟
الف) مزه دار شدن
ب) اثر خاصی ندارد
ج) باعث خوشمزهتر شد میشود
د) باعث غلظت خورش میشود
برای تهیه برنج آبکشی باید:
الف) در اواسط پخت یک لیوان آب سرد ریخته تا برنج قد بکشد.
ب) در اوایل پخت آبجوش ریخته تا برنج بجوشد.
ج) در اواخر پخت کمی روغن میریزیم.
د) یک ربع برنج بجوشد تا بهتر قد بکشد.
نمونه سوالات امتحان آشپزی سنتی
برای اینکه خورش قرمه سبزی جا افتادهتر شبه نظر برسد چه میکنید؟
الف) جعفری بیشتری استفاده میکنید.
ب) در اواخر پخت شنبلیله داغ کرده اضافه میکنید.
ج) پیاز داغ بیشتری میریزید.
د) از گوشت گوساله استفاده میکنید.
ادویه مناسب برای لوبیا پلو چیست؟
الف) زردچوبه و زنجبیل
ب) زنجبیل و زعفران
ج) دارچین و زعفران
د) فلفل قرمز و جوش هندی
گوشت مناسب حلیم بادمجان کدام است؟
الف) سردست و گردن
ب) گردن و ماهیچه
ج) فیله و راسته
د) ماهیچه و مغز ران
چاشنی کوفته نخودچی چیست؟
الف) آبلیمو و سرکه
ب) شکر و سرکه
ج) آبغوره و نمک
د) دارچین و سرکه
دانلود نمونه سوالات آشپزی سنتی
برای تهیه ته چین ماهی بهتر است از کدام ماهی استفاده شود؟
الف) ماهی سفید زیرا خوشمزه است
ب) اوزون برون چون چرب است
ج) ماهی کپور
د) قزل آلا چون به راحتی فیله میشود.
مواد لازم برای تزئین آش رشته شامل:
الف) سیر داغ و نعناع داغ
ب) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ
ج) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ- کشک و حبوبات
د) سیر داغ- نعناع داغ- پیاز داغ- کشک سفید- کشک زعفرانی و حبوبات
برای سرخ کردن سیب زمینی دورچین چه ترفندی را در نظر میگیرید که سیبزمینی ما پفکی شوند؟
الف) خلالهای یکدست و چند دقیقه جوشانده شوند و سپس در روغن فراوان سرخ شود.
ب) خلالهای درشت و در سرخ کردن با روغن فراوان سرخ شوند.
ج) خلالهای باریک و در روغن کم و به دفعات سرخ شوند.
د) به شکل دلخواه خرد کرده و در کره تفت میدهیم.
برای اینکه میکروب بوتولیسم در کشک از بین برود چه میکنید؟
الف) کشک را قبل از استفاده فریزر میکنید.
ب) کشک را با آب حل کرده و ۲۰ دقیقه میجوشانید.
ج) کشک را با آب حل کرده و در یخچال میگذارید.
د) کشک را حل کرده و در غذا ریخته تا بجوشد.
نمونه سوالات آشپزی سنتی با جواب
عدس مورد نیاز در عدس پلو را چگونه میپزید؟
الف) پاک کرده و شسته و آب به حدی که روی آن را بپوشاند با درب باز
ب) پاک کرده و شسته و در قابلمه ریخته با آب کم با درب بسته
ج) پاک کرده و شسته و در قابلمه روی بخار آب
د) پاک کرده و شسته و فقط ۲۴ ساعت خیس میکنید.
گوشت مورد نیاز شامی پوک چگونه استفاده میشود؟
الف) با آب و نمک و پیاز پخته میشود.
ب) چرخ شده و خوب ورز میدهید.
ج) گوشت لخم با پیاز روی حرارت ملایم نیم پز شود.
د) گوشت پرچرب را میکوبیم و با پیاز چرخ شده ورز میدهیم.
برای اینکه شامی پوک پفکی شود از چه مادهای استفاده میشود؟
الف) کرم تارتار
ب) بکینگ پودر
ج) جوهر لیمو
د) سفیده تخم مرغ
نظرات ثبت شده
اطلاعات استاندارد آشپز سنتی
کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
نمونه مدرک آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
آزمون های مرتبط
آشپز سنتی (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
318 سوال با پاسخآشپز غذاهای فوری (فست فود) فنی و حرفهای
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
546 سوال با پاسخآشپز ملل (فنی و حرفهای)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
165 سوال با پاسخآشپزی درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
621 سوال با پاسخآشپزی درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
380 سوال با پاسخآشپزی مخصوص روز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
220 سوال با پاسختولیدکننده سوسیس و کالباس
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
94 سوال با پاسخدسر ساز بین المللی
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
350 سوال با پاسخسالادسازی و اردوسازی (فینگرفود)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
191 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 1
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
456 سوال با پاسخشیرینی پز درجه 2
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
3275 سوال با پاسخشیرینی پز شیرینی های خشک (مقدماتی و پیشرفته)
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
780 سوال با پاسخمتصدی کافی شاپ
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
968 سوال با پاسخکباب زن و تخته کار
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
141 سوال با پاسخکیک ساز و ترساز
دسته: گروه خدمات | شاخه: خدمات تغذیه ای
1440 سوال با پاسخ