محتوای فایل متصدی کافی شاپ
⭐️- 747 سوال تستی متصدی کافی شاپ + پاسخنامه
⭐️- 297 سوال تستی آزمون دانشی متصدی کافی شاپ + پاسخنامه
⭐️- 167 نمونه سوال تستی متصدی کافی شاپ
⭐️- استاندارد مهارت و آموزشي متصدی کافی شاپ
⭐️- جزوه متصدی کافی شاپ (48 صفحه)
📌 قیمت منصفانه برای این آزمون اعمال شد
🔔 در راستای تحقق اهداف سایت که دسترسی آسان همه افراد کشور به سوالات فنی و حرفه ای و ارتقاء سطح علمی کشور است، قیمت فایلهای این آزمون با وجود کاملتر بودن نسبت به دیگر سایت ها، بر اساس محتوا و نوع آزمونها تعیین شده است و از سایر سایتها با قیمت منصفانهتری ارائه میشود.
راهنمای خرید فایل سوالات متصدی کافی شاپ
این صفحه برای دانلود فایل های آزمون است
فایل دانلود شده با فرمت فشرده zip است که برای خارج کردن آن از حالت فشرده نیاز به نصب نرم افزار اضافه نیست
فایل های اصلی با فرمت pdf است که قابلیت چاپ و یا خواندن در موبایل، تبلت و کامپیوتر را دارد
برای خرید از بخش سبز رنگ بالای صفحه بر روی کلید "خرید فایل" کلیک نمایید
پس از آن به صفحه پرداخت بانکی وارد خواهید شد و مبلغ درج شده را پرداخت کنید
پس از پرداخت مبلغ در صورت موفقی بودن تراکنش به صورت اتوماتیک همین صفحه برمیگردید
در بخش سبز رنگ گزینه خرید فایل به دانلود فایل تغییر میکند و می بایست بر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
در مراجعه های بعدی برای دانلود فقط لازم است وارد سایت شده باشید
درباره متصدی کافی شاپ
آزمون متصدی کافی شاپ در شاخه خدمات تعذیه ای زیر مجموعه گروه خدمات فنی و حرفه ای کشور
نمونه سوال های دوره های مختلف فنی و حرفه ای و آزمون آنلاین و آزمون ادواری
قهوه چی یا باریستا به شخصی گفته می شود که در کافی شاپ نوشیدنی هایی با پایه اسپرسو را آماده می کند.
باریستا در واقع یک کلمه ایتالیایی میباشد. باریستا در اصل شخصی حرفهای است که مسئولیت تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را در کافه بر عهده دارد. امروزه در کافه ها باریستا، نوشیدنی گرم و سرد بر پایه قهوه و یا حتی غیر از آن را نیز آماده می کند. لباس باریستا ها معمولا با یک ژاکت، جلیقه یا پیشبند از دیگر کارکنان کافه متمایز میشود.
چند نوع از پر طرفدار ترین نوشیدنیهای کافه در دوره متصدی کافی شاپ
اسپرسو: نوعی قهوه است که در ایتالیا ابداع شده است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانههای آسیاب شده قهوه بدست میآید.
کافه لاته: نوعی نوشیدنی است که از ترکیب شیر بخار داده شده با قهوه به همراه فوم شیر تهیه میشود.
کافه موکا: بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود اما به آن شکلات شیرین یا تلخ (بسته به ذائقه مشتری) اضافه میشود.
⭐ کاملترین نمونه سوالات متصدی کافی شاپ در اینترنت ⭐
اگر شما قصد دارید تا در شاخه متصدی کافی شاپ مدرک معتبری دریافت کنید. باید علاوه بر گذراندن دوره های فنی حرفه ای باید در آزمون مربوطه نیز نمره قبولی را کسب نمایید. نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای به عنوان منبع برای آشنایی با آزمون و یافتن آمادگی لازم برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای است.
مخاطبان این دوره:
دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط
کلیه علاقه مندان به فعالیت در حوزه متصدی کافی شاپ
خانم های خانه دار
علاقه مندان به تهیه قهوه
بازار کار متصدی کافی شاپ
قنادی ها
کافی شاپ ها
رستوران ها
نمونه سوالات تستی متصدی کافی شاپ از شما یک حرفه ای می سازد
با وجود آنکه آزمون متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای، سختی های مربوط به خودش را دارد اما نمونه سوالات تستی باریستا کافی شاپ این امکان را برای متقاضیان این رشته فراهم می آورد تا با مطالعه این مجموعه علاوه بر سنجیدن مهارت های خود برای شرکت در آزمون، میزان قبولی خود را تا حد بسیار بالایی افزایش دهند.
این نمونه سوالات قابل استفاده برای تمامی داوطلبان و هنرجویانی است که قصد شرکت در دوره های آموزشی ادواری و همچنین آزمون متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای را دارد می باشد.
نمونه سوالات تستی متصدی کافی شاپ همراه با جواب
نمونه سوالات تستی متصدی کافی شاپ با جواب همان گونه که از نامش برمی آید از جمله کامل ترین و تخصصی ترین سوالات تستی است که به همراه جواب در اختیار متقاضیان این رشته قرار داده می شود.
محتویات موجود در این مجموعه موارد زیر می باشد:
• مهم ترین نمونه سوالات دوره های پیشین
• سوالات تستی آزمون های قبل همراه با جواب
موفقیت شما را در آزمون متصدی کافی شاپ آرزومندیم ❤️
نمونه سوالات رایگان متصدی کافی شاپ
چای به علت داشتن چه مادهای باعث اختلال درجذب آهن می شود؟
۱- کافئین
۲- فلوئور
۳- تانن ✔️
۴- سئین
چای جه تائثیری بر روی دستگاه گوارش دارد؟
۱- مدت توقف غذا در معده را طولانی می کند
۲- مدت توقف غذا را کتاه میکند. ✔️
۳- هضم غدا را در معده سریع تر میکند.
۴- ترشحات معده را بیشتر میکند.
خامه سفت را تا چند ماه با کمیفیت خوب می توان در فریزر کوتاه نگهداری کرد؟
۱- ۱ ماه
۲- ۳ ماه
۳- 4 تا ۶ ماه ✔️
۴- ۸ ماه
در تهیه میلکشیک توت فرنگی تمام موارد در مخلوط کن ریخته می شود به جز…..
۱- شیر
۲- بستنی وانیلی
۳- یخ ✔️
۴- شیر
پایه پارفه چیست؟
۱- مخلوط از شیر و سس شکلات می باشد و یک دسر مناسب برای میهنانی هاست.
۲- مخلوطی از چند نوع میوه ترش و شیرینی با آب میوه است.
۳- مخلوطی از بستنی و سخ خردشده و پودر میوه وکمی آب میوه وشکر است.
۴- مخلوطی از بستنی و ژله می باشد که پس از آماده شدن داخل خمیر پخته و خنک میریزند. ✔️
دانلود جزوه متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای
منظور از آب میوه های تگری چیست؟
۱- همان فراپه است.
۲- هماه کوکتل است.
۳- مخلوطی از میوه ی مخلوط شده با پودر یخ است. ✔️
۴- همان پایه پارفه است.
در تهیه توت فرنگی تگرگی در ابتدا درجه ای مخلوط کن را چگونه تنظیم میکنیم؟
۱- ابتدا آن را با سرعت کم روشن میکنیم سپس سرعت را تند میکنیم.
۲- ابتدا آن را با درجه ی تند روشن میکنیم سپس سرعت را کم میکنیم. ✔️
۳- آن را یک بار سرعت کم روشن میکنیم سپس خاموش میکنیم.
۴- آن را ابتدا با درجه ی متوسط و بعد سرعت آن را زیاد میکنیم.
کدام کزینه در مورد تهیه ی بستنی میوه ای صحیح است؟
۱- این بستنی مانند بستنی شاه توت،بستن یتمشک و بستنی پرتقالی تهیه می شود. ✔️
۲- این بستنی مانند بستنی وانیلی تهیه می شود.
۳- این بستنی مانند بستنی چهار طبقه ی ایتالیایی تهیه می شود.
۴- همان بستنی میوه ای است.
معمولا با میلکشیک ها چه چیزی مصرف می شود؟
۱- بیسکویت
۲- بستنی ✔️
۳- قهوه
۴- ژله
یک نوع نوشیدنی است که از مخلوط کردن بستنی،یخ خرد شده،پودر میوه،کمی آب میوه شکر،کمپوت،پوره ی میوه و شیر تهیه می شود مربوط به کدامیک ازگزینه های زیر است؟
۱- کوکتل ها
۲- میلکشیک ها
۳- فراپه ها ✔️
۴- فروتشیک ها
در کوکتل ها بیشتر از چه چیزهایی استفاده می شود؟
۱- سودا یا آب معدنی گاز دار ✔️
۲- آب جوش و شکر
۳- بستنی وانیلی و شکر
۴- سس شکلات و شیر خنک
دانلود نمونه سوالات متصدی کافی شاپ با جواب رایگان
در کافی شاپ ها نکته ای که در مورد مصرف بستنی رعایت می شود چیست؟
۱- بیشتر از بستنی های سنتی استفاده می شود.
۲- بیشتر از بستنی های لیبری استفاده می شود. ✔️
۳- بیشتر از بستنیهای میوه ای استفاده می شود.
۴- گزینه ای ۱و۳
در تهیه ی پایه پارفه ی توت فرنگی برای غلیظ شدن پودر ژله ایکه در آب جوش ریخته و آب سرد هم به آن اضافه شده چه باید کرد؟
۱- آن را روی حرارت ملایم اجاق مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود.
۲- آن را روی ظرف یخ مرتب هم میزنیم. ✔️
۳- آن را روی ظرف آب جوش مرتب میزنیم.
۴- به آن خامه ی شیرین شده اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود.
در تهیه موکتل شکلات سیاه و سفید،شکلات ها را چگونه ذوب میکنیم؟
۱- شکلات سیاه وسفید را داخل ظرفی ریخته و با مخلوط همزن میزنیم تا ذوب شود.
۲- شکلات سیاه را با یک قاشق شیر ذوب میکییم و شکلات سفید را روی حرارت ملایم ذوب میکنیم.
۳- شکلات سیاه و شیر را روی حرارت ملایم ذوب میکنیم و شکلات سفید را با یک قاشق شیر ذوب میکنیم هر یک را به ظرف های جدا میریزیم. ✔️
۴- شکلات سیاه وسفید هر دو به یک طریق تهیه می گردد.
گاناش در چه موقعی قابل مصرف است؟
۱- به صورت داغ قابل استفاده است.
۲- پس از کمی خنک شدن قابل مصرف می باشد. ✔️
۳- پس از منجمد شدن آماده مصرف می باشد.
۴- فرقی ندارد.
کدامیک از گزینه های زیر یکی از موارد لازم مشترک برای تهیه ی کیک شکلات و کیک مارسیپان- پرتقال و کیک بستنی را شامل می شود؟
۱- تخم مرغ ✔️
۲- آب پرتقال
۳- روغن مایع
۴- وانیل
کوکتل میوه جات و بستنی و سس خامه یا شربت را در چه صوربی می توان به عنوان سالاد میوه مصرف کرد؟
۱- بدون سس خامه
۲- بدون شربت
۳- بدون بستنی
۴- بدون پودر قند ✔️
در تارت میوه اگر خمیر مخلوط حالت خمیر نداشت چه چیزهایی را باید به آن اضافه کرد تا حالت خمیری برای آن حاصل شود؟
۱- ژله ی بی رنگ ✔️
۲- زرده تخم مرغ
۳- آب سرد
۴- کمی شیر یا ماست
در تهیه ی میلکشیک در مخلوط کردن مواد لاوم آن چه مسئله ای را باید رعایت کرد؟
۱- تمام موارد لاوم را که شامل شیر،بستنی و پوره یا آب میوه است سک جا در مخلوط کن ریخته شود و بعد آن را روشن میکنیم.
۲- مواد کم کم به شیر اضافه میکنیم.
۳- ابتدا شیر و بستنی را خوب هم میزنیم سپس پوره سا آب میوه را به آن اضافه میکنیم. ✔️
۴- تمام مواد لازم به جز آب میوه را مطلبق دستور العمل میلکشیک در مخلوط کنر یخته و خوب مخلوط میکنیم.
دانلود رایگان کتاب کافی شاپ pdf
در تهیه کرم کاستارد برای غلیظ شدن مواد مخلوط شده:
۱- باید آن را روی ظرفی پر یخ قرار دهیم مر مرتب هم زنیم. ✔️
۲- آن را روی ظرف آب جوش مرتب هم زنیم.
۳- آن را روی حرارت ملایم قرار دهیم و مرتب هم زنیم.
۴- به آن یک قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنیم و بگذاریم خنک شود.
در تهیه کافه گلاسه برای اینکه سس نسکافه موقع جوشیدن تلخ نشود چه باید کرد؟
۱- آب و شکر را بجوشانیم تا غلظت بگیرد سپس قهوه را در آن میریزیم تا یک جوش بخورد و بعد آن را خاموش میکینیم.
۲- شیر و شکر را میجوشانیم تا غلظت بکیرد بعد قهوه را در آن میریزیم و میگذاریم خوب بجوشد.
۳- آب جوش را به قهوه ی فوری روی حرارت قرار میدهیم سپس شکر را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم خنک شود. ✔️
۴- شکر و بستنی وانیلی را با هم مخلوط کرده سپس قهوه فوری را در آن میریزیم روی حرارت قرار میدهیم با یک جوش بخورد و بعد آن را خاموش میکنیم.
کدامیک از گزینه های زیر جزء موار لازم برای تهیه ی میلک شیک شکلات است؟
۱- شیر،بستنی وانیلی،سس شکلات
۲- شیر،شکر،بستنی شکلات
۳- شیر،بستنی شکلاتی،سس شکلات
۴- شیر،بستنی شکلاتی،قالب های ریز یخ ✔️
در صورت غلیظ بودن کیی گلاسه چه چیزی باید به آن اضافه کرد؟
۱- مقداری ژله ی سبز
۲- کمی آب سرد
۳- بستنی وانیلی
۴- مقداری خرده یخ ✔️
زمان پخت کیک پرتقال چقدر است؟
۱- ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
۲- ۲۰ الی ۳۰۱ دقیقه
۳- ۴۰ الی ۶۰ دقیقه ✔️
۴- یک ساعت الی یک ساعت ونیم
دانلود pdf سوالات متصدی کافی شاپ
برای تزئیین پوره سیب و گیلاس از چه مواردی استفاده میکنیم؟
۱- پودر پسته و شکر ✔️
۲- کاکائو رنده شده
۳- شکر و دارچین
۴- دانه های گیلاس
در پوره ی سیب و گیلاس از چه موادی استفاده نمی شود؟
۱- هل ✔️
۲- دارچین
۳- جور
۴- دانیل
با قالب ژله چگونه ژله ی خود را خارج کنیم؟
۱- با اب گرم در اطراف قالب و برگرداندن آن ✔️
۲- با آب سرد در اطراف قالب و برگراندن آن
۳- با برگرداندن قالب روی آب گرم
۴- با برگرداندن قالب روی آب سرد
برای تزئین پوره گلابی از چه چیزی استفاده نمی شود؟
۱- ماست ✔️
۲- عسل
۳- خرده کیک
۴- گلابی
مواد تشکیل دهنده تیرامیسو کدام گزینه است؟
۱- سس شکلات-شیر- یخ ✔️
۲- گلابی-ماست- یخ
۳- شیر-توت فرنگی
۴- پنیر خامه ای- جوز
پوره ها را به چه صورت باید مصرف کرد؟
۱- گرم
۲- فرقی نمیکند
۳- داغ
۴- خنک ✔️
مواد لازم برای تهیه ی کرم قهوه چیست؟
۱- شیر،زرده تخم مرغ،نسکافه،وانیل،شکر،خامه،پودر ژلاتین ✔️
۲- سفیده ی تخم مرغ،نسکافه،شیر،وانیل،شکر،خامه،پودر ژلاتین
۳- سفید ی تخم مرغ،قهوه،شیر،شکر،وانیل،خامه،پودر ژلاتین
۴- شیر،تخم مرغ،قهوه،شکر،وانیل،خامه،پودر ژلاتینن
از کدام پودرها در پوره ی کیوی و لیمو استفاده می شود؟
۱- جوز و دارچین ✔️
۲- هل و دارچین
۳- وانیل و دارچین
۴- جوز و هل
نمونه سوالات رایگان آزمون کافی شاپ
میوه های تشکیل دهنده ی پوره ی کیوی و لیمو ترش استفاده می شود؟
۱- انبه – کیوی- هلو- توت فرنگی
۲- انبه- موز- سیب- توت ✔️
۳- انبه- هلو- توت- موز
۴- موز- کیوی- انبه- هلو
در پوره سالاد میوه از چه نوع میوهای استفاده نمی شود؟
۱- آناناس
۲- توت فرنگی
۳- موز
۴- گیوی ✔️
در پوره سالاد میوه از چه پوردی برای تزئین استفاده می شود؟
۱- هل
۲- دارچین ✔️
۳- جوز
۴- شکلات
تزئین پیچمللمبا کدام است؟
۱- ابریشم کارامل ✔️
۲- کرم کارامل
۳- کرم شکلات
۴- سس شکلات
نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای
انواع بستنی های که نمی توان در کیک بستنی قرار داد کدام ها هستند؟
۱- بستنی وانیلی
۲- بستنی شکلاتی
۳- بستنی توت فرنگی
۴- بستنی سنتی ✔️
مواد لازم در تهیه ی سس کباب میوه کدامند؟
۱- آب کمپوت هلو+ نشاسته ذرت+ کمپوت هلو زعفرانه ✔️
۲- آب کمپوت هلو+آرد+ کمپوت هلو زعفرانه
۳- آب کمپوت هلو+آب+ نشاسته ذرت
۴- آب کمپوت هلو+شیر+نشاسته ذرت
نمونه سوالات کافی شاپ فنی و حرفه ای
تزیئین کیک شکلاتی با چیست؟
۱- پودر نارگیل
۲- گاناش ✔️
۳- پودر ژله
۴- خامه
زمان ماندن مواد مارش مالا در مخچال چقدر است؟
۱- ۱ ساعت
۲- ۲ ساعت ✔️
۳- ۱ ساعت و نیم
۴-۲ ساعت و نیم